IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota Corolla

8.6
Закупена: 2008 г., Пробег: 134000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
9
Оборудване
8
Пространство
8
Цена/Качество
10
Качество на материалите
7
Разход на гориво
7
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • не се произвежда от 2007
  • пластмасите можеше да бъдат по-качествени
  • новото поколение не ми харесва като това
Toyota Corolla От: avangard 30.01.2012 8759 прочитания 41 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
возия, изчистен дизайн, нечупливост и икономичност
Начин на каране:
разумно
Допълнителни бележки
Купих си я, въпреки, че баща ми ме навиваше на Ситроен. Още съм млад и можех да си избера някой наточен хечбек или пък градска кола като Айго или Ярис. Въпреки това реших да заложа на солидния имидж, като все пак не се изхвърлям за някоя супер голяма и лъскава кола. Определено съм доволен от избора си. Колата е доста запазена, не е пресилено да се каже, че е като нова. Преди това се заглеждах за чисто нов Ярис, обаче не ми хареса и се престраших да си взема седан на старо вместо чисто нова малотиражка. Външният вид на колата е доста сдържан и изчистен и точно това ми харесва - не е претруфена. Харесва ми, че е просторна отвътре и тези на задната седалка не се свиват като в хечбек. Има и голям багажник. Лично на мен ми харесва повече от сегашната Корола седан. В техническо отношение е доста над своите съперници в класа. Излъчва по-голяма солидност от хечбека. Подходяща е и за семейни. За тази цена и в този клас е една от най-апетитните оферти за автомобили на старо.
Снимки
Toyota Corolla Toyota Corolla
0 от 500
  • #40
    24 rate up comment 25 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Адски грозна. Това е първото ми впечатление. От там нататък може би наистина е надеждна като москвич, но как да караш нещо от което те е срам и което като погледнеш сутрин ти идва да върнеш закуската на земята!
  • #39
    62 rate up comment 24 rate down comment
    avangard ( преди 12 години )
    Ееее големи *** сте. Как не се намери поне едно ревю под което да няма поне един обиден коментар. Ако не е за колата, ще е за тоя дето го е пуснал или обратното. Как може да има хора като вас, които обиждат на хората колите. Как спите нощем като знаете, че сте такива злобари? Анонимни ***!
  • #38
    26 rate up comment 28 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Колега, как разбра че, "в техническо отношение е доста над своите съперници в класа"? Или си най-великия инженер,или просто си го прочел някъде.
  • #37
    47 rate up comment 16 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Има един в гр.Добрич Пачо с психични проблеми кара същата дизел,добре че не са му дали картечница!
  • #36
    28 rate up comment 23 rate down comment
    xaxa ( преди 12 години )
    sme6en si bratle ostaite dvigatelite bagajnicite i tem podobni vun6iq vid i interiora e pulen *** po ubit avtomobil nema
  • #35
    23 rate up comment 33 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Ужасна на външен вид е онази *** жена ти.
  • #34
    43 rate up comment 25 rate down comment
    Пацо Змея ( преди 12 години )
    Колата е ужасна на външен вид, ако това е солидно, окей.Вътре е като съвременен Москвич.Удоволствието от шофирането е под нулата.Иначе е евтина и издържлива.
  • #33
    42 rate up comment 25 rate down comment
    slackware ( преди 12 години )
    Имам съсщия модел от 2002 г. комби с 2L D4-D 110 к.с. и съм изключително доволен. Модела има недостатъци, но положителните неща надделяват.минуси: можеха да се постараят със скоростната кутия повече, можеха да я обезшумят по-добре.плюсове: иключителна надежност, дизеловия мотор е перфектенно съчетание между икономичност, мощност и гъвкавост. Цена/Качество за мен номер 1. Можеше да e 4x4 :)Цената е по-висока на старо от конглокентите - това може да е предимсто/недостатък за копувач/прпдаач
  • #32
    25 rate up comment 23 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Евтин модел, обаче ме радва. Но и ме натъжава малко, защото сега кола с такива нормални фарове няма. Всички са с някакви изопнати фарове, които стигат почти до предните колонки. И на практика сега всички марки и модели си приличат - Фиеста, Пежо 308 и Хюндай i30 второ поколение - различни марки, същия дизайн. Само Фиат 500 и Панда се различават отпред, всички други са с "котешки очи". Питам се - докога?!
  • #31
    25 rate up comment 33 rate down comment
    michel ( преди 12 години )
    Колата си е много хубава, в този клас е най-качествената.