IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Fiesta

8.6
Закупена: 2010 г., Пробег: 33000 км.
Приложимост в ежедневието
10
Надеждност
9
Оборудване
7
Пространство
7
Цена/Качество
10
Качество на материалите
8
Разход на гориво
8
Удоволствие от шофирането
10

Какво не ти харесва

  • пластмасите можеха да са по-качествени
Ford Fiesta От: kiro25 06.01.2012 5389 прочитания 19 коментара
Начин на ползване:
предимно градско
На кое качество на автомобила най-много държиш:
дизайн, сигурност, качествена техника
Начин на каране:
разумно
Допълнителни бележки
Фиеста е едно много хубаво изделие на немската авто промишленост и като такова има несъмненото немско качество. Даже смея да твърдя, че е по-здрава от голф. Преди нея карах Голф 4-ка. Фиестата има дизайн, който обира погледите, страшно ергономични седалки, удобен салон, прекрасно табло и хубава тапицерия. Това не е само мое мнение - дизайнът на новата Фиеста е всепризнат образец, а моделът е атестат за качеството на продукцията на Форд. Затова печели много класации по качество. Само при Форд базовите версии се отличават с по-изчистен и привлекателен дизайн, а освен това могат да бъдат поръчани с автоматик, т.е. скоростната кутия не върви с нивото на оборудване. Можеш да си поръчаш всяко ниво на оборудване с всякаква трансмисия, което е огромен плюс. Нисък разход! Качеството на материалите е доста по-добро от това на конкуренцията и е доста високо.
Снимки
Ford Fiesta Ford Fiesta
0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е аз карам новото Браво с 225/45/17 и за 52 000км по ходовата част нищо не е сменяно, отдолу е като нова. Твоята Фиеста дето така и правиш реклама нали е много здрава, ако окачването е добре 1см по ниски гуми не са от значение!
  • #4
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хубав автомобил. Иначе съм фен на японските автомобили, но тази Фиеста има чудесен вид. И двигателите им са добри.
  • #3
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Наистина предната броня на базовите модели е по-изчистена. Фаровете за мъгла в по-високите нива на оборудване седят ужасно, все едно са някакъв *** тунинг.
  • #2
    20 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Клозеста
  • #1
    21 rate up comment 3 rate down comment
    kiro25 ( преди 12 години )
    Да допълня: Исках да взема автоматик за жената, но взех с ръчни и сега я карам повече от нея. Предпочетох по-ниското оборудване, защото ми писна да сменям гуми - нашите пътища не са за нископрофилни а и предницата е по-изчистена, на по-високите нива на оборудване е грозна с онези кичозни фарове в броните.