IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кабриолет за под 5000 евро? Ето 5 идеи

Колите са на доста години, но предлагат здрави и надеждни двигатели

Пролетта дойде, къде ти е кабриолетът, бе, момче? По това време на човек винаги му се приисква да яхне една хубава кола със свалящ се покрив. 
 
 

Крайслер кабрио


Преди време не беше сложна финансова задача, но нещата в цяла Европа се промениха много. Цените на пазара втора ръка скочиха до небето, така че вече не е толкова лесно да си купиш евтино кабриолет. Разбира се, не е невъзможно.

Не много отдавна, когато говорихме за евтини кабриолети втора употреба, имаше много и много интересни опции, които отговарят на наистина ниски бюджети: Mazda MX-5 NA, Mazda MX-5 NB, MG TF и MG F, BMW Z3, Mercedes -Benz SLK, Audi TT Roadster, Fiat Barchetta, Toyota MR2, Honda CRX...Бяха разнообразни, а тъй като пазарът е динамичен, човек винаги можеше да ги продаде отново без загуба.
 
 

Мазда Кабрио


Но тези времена отминаха и сега е немислимо да закупите Mazda MX-5 за по-малко от 5 000 евро.  Свестните коли пък не падат дори под 10 000 евро. За щастие в края на 90-те и през първото десетилетие на 2000-те имаше треска за кабриолети. Те се продаваха като топъл хляб. Това беше и времето на „бума“ на дизеловите двигатели. Междувременно чистите роудстъри - като гореспоменатия MX-5 или Z3, също триумфираха, така че улиците бяха пълни с кабриолети.

Години по-късно много от тези коли все още се движат. За по-малко от 5000 евро има доста опции, макар да са на възраст. Или пък директно нямат нужния еко стандарт за куп градове на Европа, а и цели страни. Но без паника, има кабриолети за по-малко от 5000 евро и с нужните еко стандартни.:
 

Кабриолет за под 5000 евро? Ето 5 идеи (ГАЛЕРИЯ):


 

0 от 500