IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как се променя 3-ата серия на BMW през годините

Историята стартира с двувратия Е21, за да стигне до новото поколение на модела

3-ата серия е най-важният модел на BMW и от 70-те години насам е символ на елегантен дизайн, динамика на пътя и мощност. Вижте как се развиха и промениха 7-те поколения на модела, като първата генерация е Е21, а после минаваме през легендите Е30 и Е36, интересния Е46 и влизаме в новия век с Е90 и т.н. Първата трета серия стартира като модел с две врати, а днес се ограничава само до седан и комби, тъй като другите варианти на каросерията са запазени за новата 4-а серия.

Тагове: бмв bmw 3 серия bmw 3
0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    пеж.. хахах а пък алфа само дизайн имат горките, даже в последните години и него нямат...
  • #4
    2 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Къв дизайн бе ба.ти и корубините грозни.Вземете от същото време която и да е Алфа Бритиш Лейлънд или Пежо е по-добро от тия недоразумения.
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Последната тройка е много красива.
  • #2
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    щото топ гиър са най-добрите специалисти по колите.. това е едно шоу и там се набляга на пристрастията на водещите (преди с Джереми) и може би на продуцентите повече сега.
  • #1
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 5 години )
    Четох ревюто на Топ Гиър за новата тройка. За първи път и дават оценка с 1 точка по-ниска от предишната редовна 9/10. Причината - Алфа Джулия... Немците за 2 годишен период след излизането на Алфата не са успели да я бият освен с качествен интериор и по-добър таблет отвътре, което не е big deal.