IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Рядък часовник на Honda се продава онлайн

Пуснат е в лимитирана серия от 20 бройки, цената му е 250 долара

В няколко онлайн сайтове се появи необичайна находка за феновете на Honda - лимитирана серия дигитален часовник с автомобилни мотиви. Това не е просто аксесоар, а и детайл, напомнящ стила на японската компания, въплътен в черен корпус от неръждаема стомана.


Часовник Honda-1


На пръв поглед моделът прилича на класика от Casio, но ако човек се вгледа по-отблизо ще забележи, че циферблатът имитира оборотомера на мотоциклет Honda. В горната му част са изобразени иконата на фаровете, индикатора "Top Gear" и буквата "N" (неутрална предавка). В центъра има скоростомер до 120 км/ч и индикатор за гориво с червени стрелки, които макар и статични, придават динамика.

В долната част на циферблата е поставено логото на Honda, а в центъра има миниатюрен дисплей, показващ часа, сякаш намеквайки, че "часовникът не е да показва времето, а за феновете на стила". Размерът от 35 мм и универсалният дизайн правят часовника подходящ както за мъже, така и за жени. Цената е около 250 долара.


Часовник Honda-1


Интересът към часовника се подхранва от ограничената му серия - само 20 броя. Аксесоарът се продава в комплект със стоманена верижка, инструмент за регулиране и силиконова каишка. На гърба на часовника е гравирано логото на Honda Motorcycles, серийния номер и водоустойчивостта от 3 ATM - издържа на пръски, но не и на потапяне.

0 от 500