fallback

Kia загатна промени при Sportage

Популярният ще получи предница, наподобяваща на по-голямото Sorento (ВИДЕО)

Корейската марка Kia публикува официалното тийзър видео на новата Kia Sportage. Ще припомним, че компактният кросоувър търпи планиран фейслифт и ще бъде представен в Южна Корея през ноември.

Във видеото, което ви показваме, новата Kia Sportage е в сянка, но можете да видите, че има изцяло нова предница. Дизайнът ѝ е в стила на по-голямата Kia Sorento - с широка радиаторна решетка и тесни LED фарове. Отзад можете добре се виждат и актуализираните светлини. Известно е, че както европейската версия, която се продава и у нас, така и американската версия на обновения модел ще бъдат актуализирани по този начин.

Що се отнася до интериора на Kia Sportage 2025, то той не е показан във видеото. Известно е обаче, че кросоувърът ще получи по-големи дисплеи на предния панел, оборудвани с значително подобрен софтуер.

Двигателите на новата Kia Sportage най-вероятно ще останат непроменени. Това означава, че кросоувърът ще запази 1.6 литровите бензинови турбо мотори, които са с мощност 150 и 180 конски сили.

В допълнение, стандартният хибрид с 229 конски сили и plug-in хибрид с 265 конски сили ще останат в гамата на Kia Sportage 2025. Кросоувърът все още ще се предлага с предно или задвижване на всички колела.

 

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 1 час )
    Грозен е, сегашният също и след фейслифта ще мина 100к както стана с Тусона. До долняи с алудито, всяка една нова кола е по-добра от Ауди-то ти, не се лъжи братле. Ауди търси от Q5 нагоре с въздушно окачване и повечето екстри.
  • #1
    Bobi ( преди 2 часа )
    Много ми е интересно този мотор 1.6 180 КС да го пробвам със на жена ми Кю3 тди 177 КС 2014 година колко ли ще издържи това нещо за лукс да не говорим там дръпнатите са много назад Аудито е класи над тези кошери
fallback
Последни