IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как може да изглежда новата Toyota RAV4

Не се очакват големи промени в задвижването

Toyota се готви за премиерата на ново поколение на популярния кросоувър RAV4 , който ще се появи през 2025 година и по предварителни данни ще впечатлява със сериозна модернизация. Въпреки че подробностите около модела остават в тайна, специалистите вече правят предположения за външния му вид.


Toyota RAV4


Един от възможните дизайни бе публикуван от Top Electric SUV, но той все още не може да бъде потвърден с официални данни. Въпреки това, рендерът е доста интересен и поради тази причина решихме да ви го покажем. Още повече, че разработката на шестото поколение на кросоувъра Toyota RAV4 е почти завършена, а японският производител е фокусиран върху последните етапи на тестване на модела, но външният му вид е все още засекретен.

Toyota обаче успява да запази в тайна много подробности за новия продукт, което предизвиква допълнителна интрига сред феновете. Що се отнася до концепцията, Toyota предприема предпазлив подход към модернизирането на RAV4, като запазва популярната си формула. Затова и не се очакват драстични промени под капака. Известно е, че моделът няма да стане изцяло електрически, въпреки че хибридните версии ще продължат да бъдат важна част от гамата.

Планиран за 2025 година, новата Toyota RAV4 ще отбележи 30-годишнината на модела, който за първи път се появи на пазара през 1994-а и стана основоположник на тенденцията за компактни градски кросоувъри, които и до ден-днешен продължават да набират популярност по целия свят.


0 от 500