IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните купета в света

В Топ 10 на класацията има по четири германски и американски модела

Популярната консултантска компания Focus2Move публикува глобалната класация на най-продаваните нови купета в света към август 2024 г. 
В Топ 10 на класацията намериха място по четири германски и американски модела и два японски, един от които отбелязва най-солиден ръст сред всички.

Focus2Move проучва автомобилните пазари в над 160 страни по света, като наблюдава развитието на 80 марки (повече от 1200 модела).


Най-продаваните купета в света (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 1 rate down comment
    И все пак ( преди 1 час )
    Ако тия от Форд си размърдат малко мозъците и разберат, че Мустанг с такъв печеливш дизайн и класически V8 трябва да има вариант 4Х4, евентуално като екстра карбонов покрив и т.н. като задължителни необходимости за 21-ви век, то продажбите ще скочат 2-но. Поне за автоматика се усетиха.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 часа )
    1-ви, един път и аз се учудих, че в калсация за седани има коли с две врати и се разрових малко и се оказа, че дали е седан или купе н е се определя от броя врати а от вътрешното пространство на автомобила!
  • #1
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 6 часа )
    Аз ли нещо не разбирам, но има доста модели с 4 врати в класация за купета?!