fallback

Рядък Chevrolet Chevelle беше открит след 44 години престой в гараж

Спортният модел има 6,5-литров V8 двигател с мощност 325 к.с. и пробег от 64 000 км

Рядък Chevrolet Chevelle в мощната версия SS396 беше открит в САЩ. Спортно купе е произведено през 1968 г., но въпреки толкова солидната си възраст, е сравнително добре запазено.

Спортният автомобил заслужава да бъде наречен "капсула на времето", а сравнително доброто му състояние се дължи на факта, че е бил паркиран в гараж през последните 44 години. Одометърът показва 40 000 мили (около 64 400 км). Твърди се, че този Chevrolet Chevelle е напълно оригинален и все още може да се движи. Дори не изисква поддръжка, тъй като е обслужван редовно.

Отбелязва се, че няма ръжда по купето и дъното. Салонът също е в отлично състояние. Двигателят работи без оплаквания дори след такъв престой. Сменена е горивната помпа, но с оригинална. Джантите също са заводските, а освен това има допълнително неизползвани 4 гуми, произведени през 1982 г.

Спортно купе е обявено за продажба в eBay срещу $52 500. Тази цена се обяснява с отличното състояние на автомобила и неговата рядкост. В крайна сметка това не е базовата версия на модела, а наточената. Под капака е монтиран 6,5-литров V8 двигател с мощност 325 к.с.

Още снимки на автомобила - вижте в галерията:

fallback
  • #2
    анонимен ( преди 8 часа )
    Такава обява в американския сайт НЯМА!
  • #1
    анонимен ( преди 9 часа )
    Ако снимките са правилните, то колата изглежда не само относително добре, ами много добре. Мног по-добре от 80% от автопарка в БГ
fallback
Последни