IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Dacia Spring вече се продава за 10 590 евро

Цената в Белгия е за версия без климатик и само в един цвят

Dacia Spring често е рекламиран като един от най-достъпните електрически автомобили на пазара в СЕ, но сега вече може да се твърди, че е най-евтиният. Поне що се отнася до Белгия, където малката електрическа кола струва само 10 590 eвро.


Dacia Spring


В случая става въпрос за обновената версия Electric 45 в базово ниво на оборудване Essential, която не разполага с някои основни функции като климатик, например. Няма също така няма чанти за съхранение на облегалките на предните седалки, няма черни ленти на броните по страните, няма сензор за дъжд за чистачките на предното стъкло, броните са изцяло черни.


Dacia Spring


От какво още се лишава купувачът на такъв автомобил? Червеният декоративен елемент в арматурното табло и дръжките на вратите в цвета на купето ги няма, а тапицерията на седалките е по-семпла. Не се предлага и системата Media Nav Live Pack, а цветът е само един - бял. Срещу доплащане от 500 eвро се предлага още един цвят - Lichen.


Dacia Spring


В Белгия се предлага и малко по-оборудване версия Expression, която струва от 12 290 евро, като и тя е значително по-евтина, отколкото в съседните държави. Тези цени обаче са валидни само до края на октомври, благодарение на специалната „EcoSmart премия“, въведена от Dacia.


0 от 500