IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 от най-алчните цени за опции

Сред тях има нормални седалки за 900 евро и черен покрив за 4440 евро

Съвременните автомобили предлагат все повече възможности – от технологични иновации до козметични подобрения и офроуд оборудване. Благодарение на онлайн конфигураторите е по-лесно за клиента да избере и персонализира автомобил, който да отговаря на неговите нужди.

И тъй като гамата от опции се разширява, тяхната цена също расте. В резултат на това допълнителните функции могат да добавят няколко хиляди евро към цената на автомобила. В някои случаи обаче производителите се престарават с алчността, и искат доста пари за неща, които другаде са серийно оборудване. Ето 10 такива примера от масови автомобили.


10 от най-скъпите опции за масови модели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 часа )
    Шекер Пепи , пак е на черешата
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Петре, Петрееее ( преди 5 часа )
    Петре, Петре, няма алчни цени. Има алчни хора. Цената са високи или ниски. Точно както има глynaвu и умни хора.
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 часа )
    Мен лично най-много ме издразни как им даваш колосални суми и накрая дай сега още пари за имобилайзер, комплект кат, еко такси и разни други скрити разходи.
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Z ( преди 6 часа )
    Алчна цена?!..Моля ви!Момчета редактори и журналисти, с уважение!- Много е важно да четете книжки! Невероятно ще ви прозвучи, но, като с магическа пръчица, те обогатяват речника и помагат на мисълта и творчеството, да текат гладко!Възползвайте се.
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Z ( преди 6 часа )
    Алчна цена?!..Моля ви!Момчета редактори и журналисти, с уважение!- Много е важно да чете книжки! Невероятно ще ви прозвучи, но, като с магическа пръчица, те обогатяват речника и помагат на мисълта и творчеството, да текат гладко!Възползвайте се.
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    P.S. ( преди 7 часа )
    Имай предвид, че 1000 долара ще са 5 рубли или един юан. Няма да стигат и за 1 бира...
  • #2
    1 rate up comment 5 rate down comment
    до 1 ( преди 7 часа )
    Не само това. FSD прави немислими маневри в натоварени кръстовища и тесни, наклонени улици в разминаване с джипове и пресичащи. Най-съвършената автономна система, самообучаваща се невронна мрежа от 7 млн. коли по пътищата и собствена мрежа от StarLink сателити, която към момента наброява 6426 сателита. Мрежата е пълна със заснети ситуации. Допреди месеци, когато последната версия на FSD се тестваше от служители на Tesla, оплакванията им бяха от скука - дни без НИТО 1 тяхна намеса в трафика.
  • #1
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Вярно ли ( преди 9 часа )
    Вярно ли е че цената на автопилота на Tesla е в рубли? Ти да видиш! Доколкото знам Тесла дори няма представителство в Русия.