IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Руснак зарови колата си, за да я скрие от съдия-изпълнители

Mitsubishi Space Star ще бъде продадено на търг, ако собственикът не плати кредита си

Жител на Пермския край в Русия скри своето Mitsubishi Space Star под голям слой черноземна почва, за да не плаща кредита, който е изтеглил, но не може да обслужва, съобщава РИА-Новости.


пръст


Според Федералната служба на съдебните пристави (ФССП), жителят на Перм е натрупал дълг по банкови плащания в размер на повече от 160 000 рубли (малко над 3000 лева). Мъжът е бил уведомен, че за да погаси задълженията си, трябва да предаде автомобила си за продажба, но той отказал доброволно да се раздели с превозното средство.

Служителите на ФССП започнали да търсят колата, но установили, че тя не се движи в града, а също така не се намира и в дома на длъжника. На съседен парцел обаче лежала огромна купчина черна пръст, чиито очертания имат много общо със силуета на кола. Служител на отдела разровил земята и открил Мицубишито.

„Проверка на регистрационните номера потвърди, че това е издирваният автомобил и ако в най-скоро време неговият собственик не изплати дълга си, колата ще бъде продадена“, обявиха от ФССП.


0 от 500