IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

30-те най-необикновени коли, внесени в България през 2024

От легендарния Gullwing до най-малко познатата спортна кола в Европа, у нас са дошли доста интересни класики

За първите осем месеца на тази година към автопарка в България са се добавили още 167,946 употребявани автомобила, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. В повечето от тях няма нищо кой знае колко необичайно: това са същите машини втора ръка, които българските купувачи предпочитат от две десетилетия насам. Първото място е за Volkswagen, но вече с много малък аванс пред Mercedes. Следват BMW, Audi, Opel, Toyota и така нататък.
В тази статия обаче ще обърнем внимание на по-екзотичните машини - онези, които идват у нас в единични бройки, които са признати или бъдещи класики, или поне носят достатъчно спомени от далечното минало, за да извикват усмивки на лицата ни, щом ги мернем по улиците.
  
         
30-те най-интересни класики, внесени у нас през 2024 (ГАЛЕРИЯ):


  
    

 

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    до 4 ( преди 22 часа )
    Ти си титаник на мисълта, брато
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 23 часа )
    Всъщост никак не си прав. В САЩ също има много информация. Там направо при правилно питане и сайтове, можеш да звъннеш на човека, да знаеш как се казват децата му, всички коли с номера... Въпрос на навик. Защо си мислиш, че богаташите там регистрират семейни компании и всичко там бухат. Инак всеки с малко знания знае кой къде е. Имаш един случай с Мъск и данните за самолета му... Служителите му следили данните за това, за да знаят кога ще се появи в офиса...
  • #4
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 23 часа )
    Доста хора се интересуват, но все пак, по важно от това, което на мен ми харесва, не съществува. И спри със заядливите кометнарчета, ти долно разхищение на кислород! Отговори ми на едно - за теб нормално ли е, всеки да има достъп до тая информация? САМО В БГ! Имена и адреси също се намират. Направо да ходят, да крадът колите от място!
  • #3
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 1 ( преди 23 часа )
    Понеже някой се интересува какво ти харесва
  • #2
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 23 часа )
    "онези, които идват у нас в единични бройки, които са признати или бъдещи класики, или поне носят достатъчно спомени от далечното минало, за да извикват усмивки на лицата ни, щом ги мернем по улиците." - Как да не ухиля, когато видя поредния крадец, който ни източва всичко!?
  • #1
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    Тоя публично достъпен регистър хич не ми харесва. Всеичко рови, коментира, меси се излишно ...