fallback

30-те най-необикновени коли, внесени в България през 2024

От легендарния Gullwing до най-малко познатата спортна кола в Европа, у нас са дошли доста интересни класики

За първите осем месеца на тази година към автопарка в България са се добавили още 167,946 употребявани автомобила, показва традиционната справка на Automedia.bg за регистрациите в МВР. В повечето от тях няма нищо кой знае колко необичайно: това са същите машини втора ръка, които българските купувачи предпочитат от две десетилетия насам. Първото място е за Volkswagen, но вече с много малък аванс пред Mercedes. Следват BMW, Audi, Opel, Toyota и така нататък. В тази статия обаче ще обърнем внимание на по-екзотичните машини - онези, които идват у нас в единични бройки, които са признати или бъдещи класики, или поне носят достатъчно спомени от далечното минало, за да извикват усмивки на лицата ни, щом ги мернем по улиците.              30-те най-интересни класики, внесени у нас през 2024 (ГАЛЕРИЯ):

       

 

fallback
  • #16
    анонимен ( преди 3 часа )
    Оня ден имаше събиране на стари коли във Варна, много ми хареса да видя американски автомобили от 70-те, не се учудвам от разхода на 100, заемат повече място от нова S-класа.
  • #15
    анонимен ( преди 3 часа )
    Евала на г-н Томов за добре поднесената колекция, както и браво на хората позволили си, в общи линии не особено нужни автомобили, но така се прави - имаш мерак - гасиш го!
  • #14
    анонимен ( преди 5 часа )
    До 11 - Не и гат е крадено...
  • #13
    Драгой ( преди 6 часа )
    Исузу такова видях наскоро, даже го цъкнах в интернет да видя що за чудо е. Доста бойна истинска джипка с мощен за времето си мотор.
  • #12
    анонимен ( преди 8 часа )
    на всекиму според потребностите на всеки му според възможностите но мисля че е по добре всеки ден пеш до плажа отколкото с мерседес на работа
  • #11
    Лудория ( преди 10 часа )
    Какво значи "не е честно"?! Всеки в живота се оправя както може. Който сполучи - добре, който не сполучи - може да пробва и пак, и пак... нека да почетат за Едисон. Много е неприятно някой да гледа чуждото канче. Както и да проповядват своите идеи - равенство, ама Ленин се возил на Ролс Ройс; електрически коли, ама караме дизелови джипове и големи S класи... След като си го изслушал, евала за такта и търпението!
  • #10
    анонимен ( преди 15 часа )
    Чудя се, колко ли са регистрирани като баничарки. Няма да забравя, как батко си вкара един от първите SL63 в странат. Писано, че шасито е за скрап, а двигателят е резервни части - ни мито, ни нищо, ремонт, пререгистрация на една баничакра и ЛУУУУДИ пари спести.
  • #9
    анонимен ( преди 15 часа )
    Но разбира се, разби хора, които вярват във "свободата и равенството", много обичкат, да се месят на всеки и за всичко. Както и да казват на всеки, какво било и какво не било. А ако някой не е съгласен, гледат да омаловажат мнението му, преди да го нападнат всячески. Онзи ден, на излизане, комшията ми дрпна лекция, как не било честно, че аз имам голяма къща и кола, а синовете му работели небблагодарна работа след висшето ... ем чичак - работя във Fintech комапния - тежка и отговорна, ама ...
  • #8
    анонимен ( преди 15 часа )
    До 6 - Какво по дяволите е титаник, с малка буква? И не съм ти брато! Не съм някакъв от махалата, че да ми говориш така. А и не мога да си предствя, по-лоша съдба от тази, да сме от една кръв!
  • #7
    анонимен ( преди 15 часа )
    До 5 - Всякак си съм прав. Това, че личните данни не се уважават от никого и всекеи се бърак в чуждиа живот е травестия. Публично достъпни данни за всеки, навсякъде ... и пак не могат да заловят нелегалните чужденци.
fallback
Последни