IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Световен шампион с Аржентина остана без книжка

Лондонски съдия не прости на Енцо Фернандес две нарушения, има и глоба

Световен шампион с Аржентина остана без книжка

Eнцо Фернандес, 23-годишният халф на „Челси“, остана без шофьорска книжка за 6 месеца. Автомобилът на играча - Porsche Cayenne, е засечен на 20 декември близо до тузарския лондонски квартал със стадиона на „сините“ да кара с 37 мили/час (59 км/ч). Ограничението е 30 м/ч (48 км/ч). И към това се добавя, че на 28 ноември колата му също е била засечена да минава на червено.

 
Енцо Фернандес


Полицията изиска от световния шампион с Аржентина писмено да идентифицира водача, ако и в двата случая не е бил самият той. За тази цел беше пратено писмо както до дома на Енцо в Лондон, така и до офисите на „Челси“. Но липсва отговор и в двата случая. 

Предвид мълчанието му, купеният за 100 милиона лири от „Бенфика“ футболист беше призован да се яви пред съдия на 10 септември. На същата дата Фернандес игра за Аржентина срещу Колумбия в световна квалификация. Логично, той не се яви, но и не определи кой да го представлява.
 
 
Енцо Фернандес


И няма милост - съдията реши да му наложи наказание. Играчът е осъден да плати 3657 евро глоби, допълнителни такси и разходи по процеса. И ако не го направи, на 9 октомври тази сума ще бъде запорирана от сметката на Енцо. Тези пари халфът ги изкарва за часове и едва ли много ще го заболи. Но бедата му е друга. Той също е осъден на шест точки за всяко от нарушенията, за които не е предоставил информация. Добавено към факта, че той вече е загубил 9 точки преди това за други нарушения, накара съдията да отнеме шофьорската книжка на футболиста за половин година.

Фернандес обаче изглежда не приема тази санкция и твърди, че отсега нататък може да предостави информация, която ще го освободи от вината за тези нарушения. Предстои да видим!


0 от 500