IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пилот на Ferrari във F1 удари новото си Purosangue

Шарл Льоклер се блъсна в спрял пред него Volkswagen в Монте Карло (ВИДЕО)

Дори пилоти от Формула 1 имат абсурдни инциденти, когато станат част от реалния трафик. Това се доказа в социалните мрежи благодарение на потребител на TikTok, който засне интересна сцена с Шарл Льоклер.
 

Шарл Льоклер, катастрофа


Най-известният монегаск след принц Алберт спокойно обикаляше улиците на своя роден град, когато в момент на невнимание удари своето Ferrari Purosangue (една от последните придобивки в частния му гараж). Победителят от Монца преди броени дни шофираше по известния вираж Loews, но в обратна посока на тази, по която се провежда Гран при на Монако. В края му Шарл се натъкна на тапа, която е нещо обичайно тук.
 
Льоклер не я забеляза навреме и удари, макар с ниска скорост,  колата пред него - черен VW Touran. Донякъде неудобна ситуация за пилот от Формула 1, но пък на кого ли не се е случвала в ежедневието. Вижда се, че асът на Ferrari прие с лекота слубото се и продължи. Но със сигурност върху новата му придобивка са останали няколко драскотини.



За шофьора на немския SUV остава да се хвали пред приятелите, че е бил чукнат от последния победител в състезаниe на F1. Иначе мястото е прочуто не само покрай автомобилния спорт. Напоследък то произвежда куп подобни клипове от катастрофи между скъпи коли.
 
 

0 от 500