IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте най-новия SUV на българския пазар

На Пловдивския панаир ще е и европейската премиера на този хибрид с 245 коня

Предложенията в сегмента на компактните SUV модели в България ще се увеличат с едно на 25 септември, когато на Пловдивския салон ще дебютира новият Aeolus Huge, научи Automedia.bg. За китайския кросоувър с технологии от Nissan това ще е премиера не само за България, но и за Европейския съюз като цяло. Aeolus e продукт на китайския гигант Dongfeng и ще се внася у нас от ADG Bulgaria - компанията, която вече продава тук марката Voyah.
  
   
Aeolus Huge, Dongfeng
  
          
Aeolus, наречена на древногръцкия повелител на ветровете Еол, e eдна от новите дъщерни марки на държавната компания Dongfeng и ползва много технологии от джойнт-венчъра, който китайците имат с Nissan, включително и вариации на най-новото поколение японски бензинови турбомотори. Huge на този етап предлага само предно предаване, но за компенсация се очертава да е доста по-изгоден от японските си конкуренти като цена, както ще видите от галерията под статията. Ето и останалите по-важни факти за Aeolus Huge накратко.
   
           
10 факта за Aeolus Huge, най-новия SUV у нас (ГАЛЕРИЯ):


  
     

0 от 500