IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 здрави кросоувъра на цена под 20 000 евро

Тези модели се редват на голяма популярност на пазара втора ръка

Покупката на употребяван автомобил крие рискове, тъй като на пазара е пълно с най-различни модели. Това се отнася и за най-популярния сегмент - този на кросоувърите, които се радват на сериозно търсене не само като нови, но и втора ръка.

В случая става въпрос за кросоувъри със средни размери и задвижване само на предните колела, които са особено популярни сред потребителите в Европа. А ограничението е в бюджета за тяхната покупка, който не трябва да надхвърля 20 000 евро. Също така тяхната възраст е максимум 10 години.


5 здрави кросоувъра на цена под 20 000 евро (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Петре, Петре, 2 изречения няма безгрешни и пълни глynocтu. В частта да Тигуан какво означава "Версиите с дизелов двигател се съчетават с ... бензин 2-литров бензин"?
  • #1
    21 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Аз нещо така и не мога да свикна с тази нова реалност, в която е нормално някакъв безличен "джип" (т.е. един от многото) на 6-8 години и 100хил км струва 40 хил лева. Отде ги вади тия пари народа, не знам.