IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Холивудски актьор остана без колата си след измама

Звездата от „Breaking Bad“ - Арън Пол, повери Ford Torino на измамник, представящ се за механик.

Животът на холивудския актьор Арън Пол е свързан с автомобилите и не само защото играе главна роля във филма „Need for Speed“, който се оказа неуспех, за разлика от игровата конзола. Звездата от сериала „Breaking Bad“ за кратко притежава тъмносин Ford Torino от 1969 г. Всъщност, технически той все още е собственик, но не знае къде е колата му.


Ford Torino


Студиото DreamWorks подарява автомобила на актьора, след като той го караше на премиерата на „Need for Speed“ ​​​​преди 10 години като негов герой от филма. След известно време актьорът решава малко да модифицира колата. За целта той я дава на автомобилен механик и именно тогава започват проблемите.

„Тази кола беше моето бебче и аз я обичах, но вече 3 години не мога да си я върна. Всеки пък, когато казвах „Искам си колата обратно“, механикът отговаряше „Добре, но не сте ли мислили да добавите и това?“ Аз отговарях „Да, разбира се. Защо не“ и плащах“, разказва актьорът.


Ford Torino


След години на пилеене на пари, Пол решава да сложи край, но когато се опитва да се свърже с механика, той не отговоря. В крайна сметка актьорът отива с кола до Лонг Бийч, където се намирала сервиза, но не успява да го намери. В крайна сметка му се обажда друг човек, който казва, че е поел сервиза, тъй като предишният механик е изчезнал.

Това е може би най-лошият сценарий - когато ви водят за носа години наред и накрая най-лошите ви подозрения се потвърждават. Пол добавя, че местонахождението на този „механик“ все още е неизвестно и твърди, че мъжът не е свършил нищо от работата, за която му е платено.


Ford Torino


Полицията е уведомена и издирва колата, но засега без успех. А холивудският актьор ще трябва да се задоволи с останалата част от автопарка си, който се състои от електрически седан Mercedes-Benz EQS и Shelby Cobra.


0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 2 седмици )
    Е, хората с пари забравят разни неща. Бяха писали за някакъв румънски милиардер, дето забравил за две Ферари F40 на някакъв паркинг. Един друг си беше забравил яхтата за няколко години... На нас ни е странно, но всички сме различни и гледаме към околния свят през нашите си представи, опит и възможности... Защо да няма доверие. То и в България се случват такива неща...
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Тоя и пари през терасата мята и на инспектор Дюдю пари дава
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 2 седмици )
    Алооо, актьорчето, ти акъл в главата имаш ли бе? Как ше оставиш колата цели 3 години при някакъв непознат. От къде го намери тоя, от обява в интернет ли? И му повери колата си?! Браво, явно актьорският талант не е оставил мегдан за малко мозък.