IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11 перфектни коли за лятото, които тепърва ще поскъпват

От Fiat Barchetta до Mercedes E210, тези йънгаймери могат не само да ви радват, но и да умножат парите ви

Едно лято зад волана на йънгтаймер може да направи пътешествието още по-забавно и оригинално. Както и по-евтино. Просто намерете доказан през годините автомобил, който гарантира безопасност, практичност и ефективност.  Ето избора на едно от водещите издания в Италия, на базата на онлайн търговете на платформата Car & Classic. За тези, които искат да съчетаят красотата на ретро линиите с надеждност. При това на цени от 4-5 000 евро 25 000 евро.
  
    

11 перфектни летни коли втора ръка (ГАЛЕРИЯ):


   
   

0 от 500
  • #7
    5 rate up comment 0 rate down comment
    до 6 ( преди 4 седмици )
    ако ей така, за разнообразие, решиш някой път първо да провериш в гугъл, и после да изтроп.аш мъдрите си мисли, може и да не ти личи чак толкова двуцифреното IQ
  • #6
    3 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    От къде ги изкопахте тези дрънголници, какви 10 хиляди евро и 1000 не струват от къде я сканирахте тази статия от миналият век, знаете ли изобщо коя година сме?
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Забравили са и Тигра Туин Топ. Като за кола от нейното време изглежда добре,за разлика от Корсата и Астата от същото време.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Those were the days. Колите от 90-те и особено първата половина и около средата наистина са остарели добре. Брера макар и по-нова също, за разлика от другите коли от нейното време. Колите от 2019 насам също изглеждат добре.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    до 1 ( преди 4 седмици )
    олдтаймер и йънгтаймер са си общоприети термини при класическите автомобили. Ако и да не са познати на кварталния ти хоремаг
  • #2
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Кабриолетите са най голямата тъпотия. Готино е да караш кабриолет точно 5-10 минути колкото да се направиш на интересен. После ти измръзва главата и ти се схваща врата. Може да си докараш ужасни здравословни проблеми. Да не говорим за неудобствата. Кабриолетите са уязвими по всички възможни начини.
  • #1
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 седмици )
    "Едно лято зад волана на йънгтаймер"..............Коречи?