IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 непопулярни, но здрави седана втора ръка

Тези модели не са толкова известни, но струват малко и могат да свършат много работа

На пазара на употребявани автомобили има и много по-слабо известни модели. Това обаче може да бъде и предимство, тъй като се предлагат на по-ниска цена. Предлагаме ви 5 седана, които не са особено популярни на нашия пазар, възрастта им е 10-15 години, и могат да се намерят с пробег до 150 000 км. Най-важните им качества са ниска цена, добра издръжливост и евтина поддръжка (с малки изключения).
  
            
5 издръжливи седана на цени под 15 000 лева (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Факт ( преди 1 месец )
    Двг дизеларниците скоро ще са само в музеите
  • #8
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Ужас. Освен ситпоенът другите са остарели ужасно като визия. Тотално ретро. Ама не като хубавата ретро визия напколите от ранните 90-т и по-рано.
  • #7
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Фиат Пунто от края на миналия век не е оферта, освен за втора кола да я дрънкаш по хендеците на село.
  • #6
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Не бих казал, че "Ситроен"-а не е популярен, среща се доста често, но лично аз бих предпочел да добавя още някой лев и да си взема един Акорд, защото нито един от тези модели не ми вдъхва доверие , най-вече "Фиат"-а и "Шевролет"-а. Нисан-а не съм го чувал дори:))
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    край ( преди 1 месец )
    С5 е единствения свестен ситроен правен в последните 20г. Всички други са страшно криви .
  • #4
    7 rate up comment 0 rate down comment
    до 2 ( преди 1 месец )
    Имах Ц5 II и точно поради тази причина не минах на III, а смених марката. Реално при смяната на поколението го удължиха, но багажникът и купето станаха по-малки, вдигнаха теглото с 200 кг без видима причина, махнаха опцията за Алкантара на седалките, така и не предложика 4х4 и увеличиха допълнително и без това големия преден надвес. Дори в началото бяха махнали завиващите фарове, макар че по едно време ги върнаха.
  • #3
    19 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Изключително любопитни предложения. Албеа, която е старото пунто, не съм виждал в движение от поне 10г. Има типо седан, има линеа седан, откъде го измислихте през 2024г. това предложение? В най-големия сайт за продажба, няма нито една обява!!!
  • #2
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    C5 Не е лош избор но автомобилът е странно проектиран.Изглежда голям пък вътре е тясно и ниско.Не знам франсетата що са решили че мъжете са по 170 см обикновено.
  • #1
    26 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Информацият за C5 е пълна с тотални глупости. Така и не става ясно за кой модел пишат - снимката е на третата версия, интериорът е на втората, а някои неща от текста ги има само в третата. Пълна каша. Описанието на двигателите е мешаниоца между втората и третата.