IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda Civic получи достъпна спортна версия

Модификацията RS се позиционира между стандартния Civic и топ изпълнението Type R

Гамата Honda Civic 2025 ще бъде допълнена от спортната модификация RS. Наточеният хечбек ще бъде пуснат в продажба първо в Япония, като това ще се случи още през септември, тази година.


Honda Civic RS


Информацията е от официалния сайт на японския автомобилен производител, от където става ясно, че новата Honda Civic RS заема нишата между стандартния модел и екстремния и скъп Type R с мощност от 325 конски сили.

Иновацията се предлага се само в каросерия с пет врати - седан не е планиран. Вариантът RS може да се различи от стандартната Honda Civic 2025 по по-агресивните брони и специалните 18-цолови джанти.


Honda Civic RS


В допълнение, в интериора липсват хромирани елементи, които са заменени от модерните напоследък - черни. Интериорната украса пък е допълнена с контрастни червени акценти и шевове. Скоростният лост е декориран с кожа и полиран алуминий.

Новата Honda Civic RS се предлага изключително с 1.5-литров бензинов тура двигател с мощност 182 к.с. и с 6-степенна механична скоростна кутия. Окачването на хечбека е направено малко по-твърдо, а просветът е намален с 5 мм. Колата има и спортен режим.


Honda Civic RS


0 от 500