IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите хибридни семейни автомобили

Само румънска кола пробива японско-германската окупация в тази класация

Независимо дали сте голямо семейство, нуждаещо се от три реда седалки, или по-малко, което иска да оптимизира текущите разходи, хибридните автомобили предлагат огромен избор. 

Включително и от технологии  - от минималната сложност на меките хибриди, до нулевите емисии на PHEV. Или пък умните самозареждащи се коли. Британското издание CAR класира най-добрите предложения на годината.


Най-добрите хибридни семейни автомобили (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Геле ( преди 1 месец )
    Като МИНУС трябва да се слагат и отвратителните CVT кутии. При Тойота те поне имат истинска първа скорост, за другите не знам.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Хинда Джас?! В тази класация за семейни автомобили?Хм, може би, ако сте хобити.. Дори за Сивик се чудя до колко пасва за семейна кола.. Но после порочеох - Британски специалисти.. и ми стана ясно..
  • #2
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Факт ( преди 1 месец )
    Немско японска доминация?Че те немцитв са тотално зле при хибридите.
  • #1
    10 rate up comment 1 rate down comment
    sas ( преди 1 месец )
    От къде я намерихте тази статия? Със същия успех можеше да се казва Най-добрите коли с 4 гуми... Кое е милд хибрид, кое е самозареждащ се хибрид, кое е плъг-ин... Не казвам, че колите в класацията са лоши, просто не са за един списък - Хонда Джаз до БМВ X5 50e? Multivan-а е прекрасен, но 1.4 плъг-инът е вече поостарял - на лице са Тигуан, Пасат, Кодиак с 1.5 плъг-ин и много повече пробег за семейна кола.