IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Колите, които промениха Америка

Електрически стартер, камера за нощно виждане и какви ли не още изобретения тръгват от САЩ

Днес терминът иновативен при автомобилите се свързва с електрификацията и автономност. Но през годините това е означавало турбинно задвижване или палене без манивела.

Част от тези революционни решения идват от Америка. Авторите са се постарали да подчерат най-значимите от тях.


Колите, които промениха Америка (ГАЛЕРИЯ):


 

0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Един Форд не намери място в тази странна класация за коли променили америка. Но нито те са се продавали добре, нито техните фичъри са се задържали в производство дълго време.Освен може би Чирокито и Вояджера...Мистанг, Ф-150, Модел Т на Форд и японските коли с компактноста, економичноста и надеждността, както и немските, също доста промениха Америка, за разлика от някои в класацията за които не се разбира с какво са я променили
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Отново трагични преводи...
  • #2
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Ха ха ( преди 1 месец )
    Тия американци са тоталки от където и да ги погледнеш!Сега става ли ясно защо в САЩ се кара масово японско , а тия с пари европейско? Просто тяхното е пълна скръб/скраб!
  • #1
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 1 месец )
    Много ми хареса дизайна на #3 - Stout Scarab (1935). Като изключим стърчащата предна броня и малките стъкла може да се продава и днес. Забавно е #18 - Buick Riviera 1986 - 9,0-инчов сензорен екран, но шофьорите твърдят, че това е опасно разсейване - да ви звучи познато? :-)