IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Cadillac показа обновения Escalade

Грамадният SUV получава най-големите колела в историята си

Американският производител Cadillac представи обновения Escalade за моделната 2025 година. SUV-моделът получи най-големите колела, монтирани някога на Escalade - 24-цолови, а сред промените се откроява и 55-инчов диагонал на екрана в кабината.


Cadillac Escalade (2025)


Новият Escalade е вдъхновен от дизайна на електрическите автомобили на Cadillac - Celestiq и Lyriq. Предната част е със същите тънки фарове и обемна радиаторна решетка, а осветлението на предната броня също е заимствано от електрическите автомобили. За топ-версията V-Series ще се предлага осветена радиаторна решетка.

Формата на каросерията и задната част практически не се различават от колата преди фейслифта - това са същите вертикални задни светлини и щампи, преминаващи от капака към багажника по страничните части на SUV.


Cadillac Escalade (2025)


В допълнение към най-големите 24-цолови джанти, предлагани някога за Escalade, нови са и три външни цвята. Това са сиво-зелен Aegean Stone и два металика - син със златист оттенък Deep Sea Metallic и светъл бронз Latte Metallic.

За обновения Escalade се предлагат два нови варианта за интериора. Първият е Renaissance Red, който се отличава с кожен интериор с фасетирана тапицерия и перфорирани седалки, както и тъмен фурнир. V-Series версиите на Escalade ще получат интериор от въглеродни влакна с черна кожена тапицерия и ватирани и перфорирани седалки.


Cadillac Escalade (2025)


Интериорът на обновения Cadillac Escalade разполага с 55-инчов извит дисплей с информационно-развлекателна система. Общо кабината може да побере до осем пътника, а третият ред може да бъде сгънат с помощта на механизъм за увеличаване на товарното пространство.

Обновеният Cadillac Escalade ще започне да се произвежда в края на 2024 г. в завода на GM в Арлингтън (САЩ, Тексас). Автомобилът ще се предлага в шест нива на оборудване - Luxury, Premium Luxury, Sport, Premium Luxury Platinum, Sport Platinum и V-Series. Техническите характеристики и цените на новия продукт ще бъдат обявени по-късно.


Още снимка на обновения Escalade - вижте в галерията:

​​​​​​​

0 от 500