IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дилър продава почти непокътната 34-годишна Mazda

Тази 323F с пробег 630 км е оценена на 17 950 евро

Този екземпляр на компактната Mazda с пробег 630 км никога не е регистриран и се намира в склада на дилъра марката Heinz Macchi в Швейцария. Колата е в перфектно техническо състояние и е изложена за продажба в eBay.


Mazda 323F


Автомобилът е произведен през 1990 г. и е в перфектно състояние. През цялото време колата се е намирала в склад на дилърството, а след смъртта на собственика на компанията неговата съпруга и синът му са продължили да я съхраняват. Сега обаче автомобилът се намира в Полша.

В резултат на това колата никога не е била регистрирана, след като е напуснала фабриката, в която е произведена. Това следващия й собственик потенциално първият, който ще я пусне на пътя.

За тези, които не са запознати с историята на Mazda, моделът 323F, известен в Япония като Familia Astina, дебютира през 1989 г. като по-спортен вариант на шестото поколение компактен модел 323/Familia. Предлага се в каросерия фастбек с пет врати, като има изскачащи фарове, интегриран заден спойлер и задни светлини с пълна ширина.


0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Груйчо ( преди 1 месец )
    Чудесна маздичка ! Такава бат Груйчо кара (разбирай покара за малко) в далечната 1991 г. и много ми хареса. Пъргава с чудесно пътно поведение. Ха така !Обаче друго си е 412 дефорсето,ха така !
  • #3
    18 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    "...и се намира в склада на дилъра марката Heinz Macchi в Швейцария." и "Сега обаче автомобилът се намира в Полша."?!!?? "Това следващия й собственик потенциално първият, който ще я пусне на пътя."- Петре, казах ти да се връщаш веднага в първи клас!
  • #2
    18 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Да, но е класика.
  • #1
    9 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Времето си казва думата, дори непокътната със сигурност ръждата е тръгнала на места а почти всички гумени уплътнения са напукани, греста на места е изсъхнала, в седалките слагат дунапрен който се разпада с времето, става на прах, по таблото тръбите на духалките също ги уплутняват с черен дунапрен, абе по добре да си остане така, може Мазда да я купят за някой музей или фен клуб, дори за колекционери не става, защото е масов модел, помня как масово се вкарваше и в *** средата на 90-те.