fallback

Почитателите на силния шум от ауспуха често имат психични проблеми

Проучване установи, че такива хора са опасни за околните

Поставянето на на модифицирана изпускателна система, вдигаща по-голям шум, показва желание за причиняване на неудобство на другите и е знак за психически проблеми. Това установи проучване на екип от учени от Университета в Западно Онтарио, цитирано от Car and Driver.

Изследването показва, че хората, които са склонни да поставят специални ауспуси, издаващи по-силен шум на своите автомобили, имат склонност към садизъм, агресивност, психопатия, нарцисизъм, манипулативност и хомосексуалност.

В случая проучването е направено сред група студенти от университена, на които са зададени поредица от въпроси относно отношението им към шумните коли и личностните им черти. Анализът показа, че инсталирането на по-шумна изпускателна система е свързано с проявата на агресия, психопатия, нарцисизъм, манипулативност и отклонения в сексуалното поведение.

В много държави по света, в това число и България, силният шум от ауспуха се наказва със сериозни глоби, като на някои места автомобилите дори се спират от движение. В действие влизат и т.нар. „камери за шум“, които разполагат с устройство, отчитащо децибелите от всеки преминаващ в техния обсег автомобил. Ако то счете колата за твърде шумна, камерата прави снимка както на самото превозно средство, така и на регистрационния му номер.

fallback
  • #13
    i'm-дртiйУАЙТB0 ( преди 1 месец )
    До н-р 3 и останалите в час: Ами те и прекалено добре изографисаните и изтипосани KYP0BEТИHKИ също така искат да бъдат непрекъснато забелязвани и присъсттвието им отчитено...и то подобаващо. Същата обичайна НАРЦИСТИЧНА девиация в техното поведение.
  • #12
    анонимен ( преди 1 месец )
    Като нищо. Те го те, днес Ралф Шумахер се изтипосал, че е "от нежния бряг на реката".
  • #11
    някой ( преди 1 месец )
    Значи в моторните спортове всички са с психични отклонения заради модофицираните системи....
  • #10
    анонимен ( преди 1 месец )
    И ние дрътите мислим, че студентите са разглезени лигльовци, от които "чвор" за зеле не става, хеле пък американските студенти с техните "джендър стъдис", така че чувствата и представите са абсолютно взаимни и реципрочни.
  • #9
    анонимен ( преди 1 месец )
    Желанието за голям шумен ауспух и дремещ хомосексуален уклон - има логика
  • #8
    Лудория ( преди 1 месец )
    Брех, аз ли не прочетох добре статията или вие въобще не четете. Това е допитване до група студенти какво им е мнението за шумните автомобили. Какъв факт е нечие мнение, като дори не знаем дали дадените група хора имат досег с такива хора или просто си пишат какво си мислят?! Аз не харесвам шумните автомобили, но аз не харесвам и мотористите по пътищата. За мен това са голяма група убийци и самоубийци. И сега какво - да ми запишат гласа като меродавно знание ли?!
  • #7
    анонимен ( преди 1 месец )
    Много коне и големи двигатели трябва да означавате сериозен данък, колкото е каското поне, а за тунинговани и подобни директно да ги спират от движение до отстраняване на неизправностите.
  • #6
    До 1 ( преди 1 месец )
    Защо пък реши, че точно заради хомосексуалността на антиелектриците трябва да ги вкарват в затвора? На мен това въобще не ми пречи И какво правят в леглото си е техен проблем. Тяхна агресивност, садизъм, психопатия и манипулативност вредят на останалите и трябва да бъдат наказвани. Не знам защо тук толерират и дори подстрекават такова поведение, вместо да го ограничават.
  • #5
    анонимен ( преди 1 месец )
    "Изследването показва, че хората, които са склонни да поставят специални ауспуси, издаващи по-силен шум на своите автомобили, имат склонност към САДИЗЪМ, АГРЕСИВНОСТ, ПСИХОПАТИЯ, НАРЦИСИЗЪМ, МАНИПУЛАТИВНОСТ и ХОМОСЕКСУАЛНОСТ" статията която повтаря моята теза за антиелектриците. Напълно дословно с моите думи. Очевидно моите думи не са само мнение, а факти, потвърдени от специалисти.
  • #4
    анонимен ( преди 1 месец )
    А за мАтАристите важи ли , това за силния шум от ауспуха?
fallback
Последни