IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Летяща чиния втрещи полицаи

Космическият кораб се оказа с трицилиндров мотор от Suzuki

Пътните полицаи обикновено не се впечатляват лесно: по пътищата човек може да се нагледа на какво ли не. Но дори за опитните ветерани от полицейското управление в Кроуфърд Каунти срещата с НЛО на пътя е била сериозна изненада.
 
    
летяща чиния, полицаи
Снимки: Crawford County's Sheriff's Office
 
      
Полицаите отначало не повярвали на очите си, когато видели върху асфалта летяща чиния. За тяхна радост обаче тя се подчинила на сигнала да спре и мистерията се разплела - НЛО-то всъщност се оказало силно модифициран автомобил, дело на механика от Индиана Стив Андерсън. Под екзотичната външност се крие всъщност най-обикновено Geo Metro - американска версия на скромното Suzuki Swift. Въпреки вида си на космически кораб, това превозно средство има еднолитров мотор с три цилиндъра и автоматична трансмисия.
  
   
летяща чиния, полицаи
  
      
В САЩ правилата за модифициране на автомобили са несравнимо по-либерални, отколкото в Европа, и Андерсън има легалното право да се движи по пътната мрежа със своята летяща чиния. Полицаите от Кроуфърд само го разпитали за колата, и след като задоволили любопитството си, го пуснали.
  
    

 

0 от 500