IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ще успее ли някой да спаси това удавено Ferrari Purosangue?

Пострадалият от наводнение SUV се продава, но дали някой е склонен да рискува?

Дубай беше засегнат от огромни наводнения през април и като се има предвид огромният брой екзотични автомобили, които се намират в емирството, е напълно нормално, че някоя тях пострадаха сериозно от природното бедствие. Сред тях е и това Ferrari Purosangue, което е изложено за продажба в Intsgram.


Ferrari Purosangue удавено


Спортният SUV е в ужасно състояние, но вероятно е възможно да бъде ремонтирано. Това обаче ще струва страшно много пари и определено операцията по възстановяване трябва да бъде поверена на хора, които имат достатъчно опит и са наясно с това какво правят.

Привличащото окото Ferrari е боядисано в специалния цвят Nero Purosangue, което при някои светлини изглежда като наситен нюанс на черно, а от други ъгли има прекрасен тъмно лилав оттенък. На тъмно лилавото контрастират няколко ярки жълти акцента.

Превозните средства, повредени от наводнения в САЩ, обикновено имат линия, която показва колко високо е достигнала водата. Този Purosangue няма такава „водна“ линия, което означава, че е трудно да се разбере колко дълбока е била водата.


Ferrari Purosangue удавено


Кабината очевидно е потънала в дебел слой мръсотия, прах и сажди, вероятно защото колата е съхранявана навън, в пустинята, и то с отворени прозорци. Изглежда, че някои от интериорните елементи са премахнати, като не е ясно с каква цел.

Купуването на повредено от наводнение превозно средство като това, без първо да бъде проверено, е изключително рисковано, тъй като често е невъзможно да се каже какво трябва да се ремонтира, без да колата да бъде разглобена. В резултат на това само онези, които са готови да похарчат над шестцифрени суми, за да поправят този Purosangue, трябва добре да обмислят дали да се захванат с подобна работа. В същото време, подобна „операция“ може и да се изплати и дори да донесе печалба , особено ако колата не е претърпяла никакви механични повреди.

0 от 500