fallback

Вижте как Toyota GR Corolla избухва в пламъци на пътя

Пожарът започва от двигателя на японския хот-хеч (ВИДЕО)

Toyota GR Corolla е мощна машина, предназначена за енергично шофиране. Хот-хечът обаче крие и неприятни изненади, като в това се убеди един от собствениците на модела, чиято кола беше погълната от пламъци. Причината все още е неизвестна, но щетите са значителни, а инцидентът е записан от видеорегистратора на пострадалото превозно средство.

Шофьорът се движи по магистрала в Северна Каролина, като твърди, че малко преди това е изпробвал възможностите на автомобила, като е дал пълна газ. Видеото започва, когато колата се движи с около 130 км/ч и нещата изглеждат нормални. Собственикът твърди, че първо двигателят е отказал, след което е започнал да излиза дим.

Шофьорът спира край пътя, надявайки се, че службите за спешна помощ да пристигнат възможно най-бързо. Те се нуждаят от 7 минути, в които обаче колата е погълната от пламъци. Мъжът излиза, отваря капака и не може да направи нищо друго, освен да гледа как хот-хечът гори.

„Досега подозрението на дилъра е, че излишното гориво от потенциална повреда е заобикаляло цилиндъра и е изгаряло в турбото. Това са чисти спекулации в момента, но подобно обяснение е твърде вероятно“, казва собственикът в коментарите под видеото.

Интересното е, че това не е първата и единствена GR Corolla, която изгоря по такъв впечатляващ начин напоследък. При друг подобен инцидент огънят също започна в двигателния отсек и в крайна сметка унищожи цялата кола. Засега няма официален коментар от производителя и за двата пожара.

fallback
  • #7
    ПоКУРко ( преди 1 седмица )
    Трябва да има в багажника едно оранжево цилиндрично нещо което се използва в таква случай за ограничаване на щетите!
  • #6
    Чичо Кольо ( преди 1 седмица )
    Чичо Кольо да ви каже, че това не е нито електромобил, нито хибрид, а максимално изцеден 3 цилиндров 1.6 G16E-GTS двигател с турбо. Има нещо нередно с теоз двигател, защото има няколко гръмнали вече.
  • #5
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Това е или електромобил или фалшива новини. Абсолютно невъзможно е бензинов автомобил да се самозапали!
  • #4
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Ето затова toyota не искаше да произвежда електромобили, но ги принудиха да правят запалими автомобили. Преди това да се чудя за запалена toyota?
  • #3
    анонимен ( преди 1 седмица )
    Японско качество....
  • #2
    Ха ха ( преди 1 седмица )
    Много е гадно да си *** и с две леви ръце!
  • #1
    Констатация ( преди 1 седмица )
    Много е гадно да си ***, като тоя!
fallback
Последни