IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите мотоциклети за лятото

Sport Tourer машините имат своите фенове заради мощност и комфорт на дълги разстояния

Въпреки големия успех на пътните ендуро и кросоувъри при мотоциклетите, Sport Tourer машините все още се ценят. През последните години стана трудно да се очертаят точно границите на това определение. Все пак – за такива се приемат мотоциклети, които обикновено произлизат от предишни спортни модели и се характеризират с възможности за дълги разстояния и добри нива на комфорт.
 
 
мотоциклет


Въпреки това, неудържимият възход на шосейните ендуро и кросоувъри постепенно направи ясното разграничение в този смисъл по-сложно. Някои функции като регулируемото предно стъкло, страничните чанти, огромните резервоари за гориво и отопляемите дръжки стават популярни във всеки сегмент.

Затова и изборът е все по-широк – от стари туристически класики, през типични състезатели до нови китайски предложения. Все пак колегите от Gazzetta.it са се постарали да изберат най-добрите мотоциклети,  с които ще се чувствате на „ти“ по пътя към мечтаната почивка на морето. И не само.


Най-добрите мотоциклети за лятото (ГАЛЕРИЯ)

 

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Жжжжэф ( преди 2 седмици )
    Що бе да не би да има мотоциклети и за зимата?
  • #6
    2 rate up comment 1 rate down comment
    От село ( преди 3 седмици )
    Навремето имаше едни "U J M" - universal Japan motorcycle кеф ти асфалт, кеф ти черен път, удобни, леки и бързи... и много здрави!!! Сега всичко е китайско няма какво да се лъжем.
  • #5
    2 rate up comment 1 rate down comment
    БайБоцимир ( преди 3 седмици )
    Не виждам Триумф и БМВ. Нито един модел!
  • #4
    5 rate up comment 0 rate down comment
    #2 ( преди 3 седмици )
    Някакъв малък Street: SUZUKI SV650 или Honda CB 500F, CB 500 HORNET.Карал съм такива като тинейджър, и са доста компактни и леки. За градско каране са супер удобни, а също и за по-нисък човек. Чоръри не мога да препоръчам. Карал съм много но не са моя тип мотор. Като искам да се возя на фотьойл, мога да се карам и колата. По-удобно ще ми е.
  • #3
    3 rate up comment 13 rate down comment
    Факт ( преди 3 седмици )
    Набутали смешни модели а не Харли Трайъмф и Индиън
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Тинтири_минитири ( преди 3 седмици )
    Дайте акъл за мотоциклет за нисък пич, че ми е влязло в еди къде да ставам моторист - поне 400 кубика и пистово/спорт турър. С моите 164 малко зор да харесам нещо подходящо само чопърите са достатъчно ниски да успявам да стъпя стабилно и да го държа. Иначе ще е: спира и пада :D :D :D
  • #1
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Хубава статия. Поздравления за което. Въпреки силната си привързаност към Honda, в момента в GT класа бих заложил на Suzuki заради отличното съотношение цена/качество. От Kawasaki Ninja имам лоши спомени за ниската им надеждност (може нещата да са се променили в GT класа но аз не вярвам), а Yamaha бих взел само Supersport (много са бързи ;))). Останалите или са много нишови, или са много скъпи. Останах учуден от присъствието на CFMoto в класацията. С 56 к.с. в коя лента да карам на магистралата