fallback

Ferrari 488 Pista скочи в река след сблъсък с друга кола

Шофьорът трябваше да прекара 40 минути във водата, преди да го извадят

Ferrari 488 Pista се оказа потопен в швейцарска река след малко разногласия с друга кола на пътя. Докато шофьорът се отърва невредим, италианската суперкола отива за скрап, тъй като беше напълно наводнена.

Катастрофата е станала в 15,30 часа. миналия вторник в район, наречен Гарщадласт. Според местните медии сребристото Ferrari се е сблъскало с друго превозно средство, което се е движело в същата посока. След катастрофата шофьорът на 488 изглежда е загубил контрол над суперколата и е паднал в реката край пътя. Видео, заснето от очевидец и споделено от медията 20 Minutes, показва носа на 488 Pista, който стърчи от водата. Останалата част от колата обаче е напълно потопена.

За щастие шофьорът не е пострадал от падането и успява да се измъкне от полупотъналото Ferrari. Тъй като не успя да стигне сам до брега на реката, той e бил принуден да чака до потопената си кола около 40 минути, докато полицията и пожарникарите пристигнат, за да го спасят.

В крайна сметка шофьорът е изваден с помощта на десетметрова стълба, след което кран измъква и Ferrari-то от водата. Водачите и на двата автомобила са откарани в болница, но нямат сериозни наранявания. Инцидентът все още се разследва от властите, които се опитват да установят обстоятелствата, довели до катастрофата.

Местните медии съобщават, че множество превозни средства са участвали в инциденти на този конкретен път, който има ограничение на скоростта от 80 км/ч.

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 4 месеца )
    "Ferrari 488 Pista се оказа потопен в швейцарска река след малко разногласия с друга кола на пътя."- Петре , неграмотен си! Начално образование имаш ли? Ако не разбираш въпроса- завършил ли си 3-ти клас?
fallback
Последни