IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър ще раздаде безплатно 26 електрически автомобила Tesla

Победителите в томболата на MrBeast ще станат ясни на 14 май

Американският блогър Джими Доналдсън, по-известен като MrBeast, реши да подари 26 електрически автомобила Tesla. По този начин американецът ще отпразнува своя 26-ти рожден ден. Той разказа за това на страницата си в Instagram.


MrBeast


MrBeast отбеляза, че ще раздаде 25 бели седана Tesla Model 3 и един Tesla Cybertruck. За разпределение на тези награди ще могат да участват само последователи на страницата му, които са навършили 18 години.

За да кандидатствате за електрическа кола Tesla, трябва да харесате публикация в Instagram и да напишете коментар, като тагнете двама приятели в него. Блогърът ще посочи победителите на 14 май.

Интересното е, че компанията Tesla няма нищо общо с томболата и не е предоставила автомобилите. Те са закупени от блогъра. Нещо повече, победителите ще могат да се откажат от електрическите автомобили и да вземат паричния им еквивалент - $39 000 за Tesla Model 3 и $120 000 - за Tesla Cybertruck.


0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Лудория ( преди 3 седмици )
    Зависи. Този изкарва толкова много пари, че навярно му е все тая дали ще ги вземе случаен човек или не. Ако някой от екипа му се опита да направи далавера, е възможно и както си го описал да се случи. Това не е държавна томбола или тото.
  • #1
    3 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Поредната измама за събиране на последователи. Печелившите от "томболата" вече са избрани. И дори те няма да получат автомобили или пари, а всичко е театър.