IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Defender получи най-мощния дизел в историята си

Промените по всъдехода включват и някои нови опции

Новото поколение на Land Rover Defender беше представено през 2019 г., когато всъдеходът премина от рамна конструкция към алуминиев монокок. Сега производителят обнови за първи път модела, като промените засягат двигателите, както и добавянето на някои нови опции.


Land Rover Defender


Основната актуализация е задвижването, където се поява нова версия D350. Тя разчита на същия 3,0-литров турбодизел като при досегашната D300, но както става ясно и от името, е с 50 к.с. по-мощна. Максималният въртящ момент също расте и вече е 700 Нм. Със своите 350 к.с. това е най-мощният Defender в историята.

Обновеният Land Rover Defender получава повишено ниво на комфорт благодарение на новия пакет Signature Interior Pack, който включва функции за отопление, охлаждане и памет за предните седалки, както и нови облегалки за глава. А Defender 130 SUV с пакета Captain's Chairs Pack има две отделни „капитански“ седалки на втория ред.


Land Rover Defender


Land Rover Defender се предлага и в нова специална версия Sedona Edition. Тя се отличава с оригинална външна боя Sedona Red, черна решетка и тапицерия на защитната плоча, 22-инчови джанти и стикер на капака.

Цените за тази версия все още не са известни, но версията Defender 110 X-Dynamic HSE, на която е базирана Sedona Edition, струва 87 000 евро.


Land Rover Defender


0 от 500