fallback

Най-странният всъдеход в света идва, разбира се, от Русия

Има 50 см просвет, катери 45 градуса наклон, плава по вода и струва по-малко от Ford Fiesta

Опитите на руснаците да създадат нормални леки автомобили за масово ползване са предизвиквали повече насмешки, отколкото похвали. Но когато става дума за истински всъдеходи, създадени да минават там, откъдето не би минало нищо друго, те са сред световните лидери. Като анекдот се цитира възклицанието на един английски търговски партньор от 70-те години: "Руснаците са готови да проектират чудеса, само и само да не им се налага да строят пътища".                 Като достоен продължител на тази традиция изглежда този много необичаен всъдеход, наречен Tinger TF4. Построен върху чупеща се ос и с корпус от специална пластмаса, той изглежда лека категория на фона на машини от миналото - докато не го видите как прегазва с лекота блата, снегове и дори преплава езера.          11 факта за необичайния Tinger TF4 (ГАЛЕРИЯ):

      

 

fallback
  • #6
    до 7 ( преди 4 месеца )
    какво си налял бе, ***, освен мастичка по левче
  • #5
    до 5 ( преди 4 месеца )
    Всичко им е най-трудно на руснаците, освен водката и краставичките. Няма друга толкова дива, умпобъркана нация на планетата. А ако в България не ти харесва, мужик, ще ти дадем начален тласък към Вологда :)
  • #4
    анонимен ( преди 4 месеца )
    *** си наистина :)
  • #3
    Muncho ( преди 4 месеца )
    Странен сайт."Рекламира" транспортни машини, които не са произведени в повече от една бройка.
  • #2
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Нищо по странно няма в сравнение с 6х6 чудовищатата, кото не е ясно, дали ще оцелееят извън асфалта и предимно ги вадят за някоя снимка само.
  • #1
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Готино измислена машинка. Как е направена след това, е друг въпрос
fallback
Последни