IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Украинският всъдеход Sherp ще участва в „Лоши момчета 4" с Уил Смит

Американският актьор публикува кадри с впечатляващата машина (ВИДЕО)

Украинският всъдеход Sherp, който покрай рап-звездата Кание Уест, стана доста популярен в САЩ, сега ще се появи и на филмовите екрани. Той ще участва в четвъртата част на екшън комедията „Лоши момчета". Кадри с всъдехода от снимките на филма публикува в Instagram самият Уил Смит, изпълнителят на главната роля.


Sherp


Два всъдехода Sherp са докарани на снимачната площадка в Маями. Кино-лентата „Лоши момчета 4" ще бъде дебютът на Sherp на големия екран, след като преди това тези всъдеходи се появяваха само в телевизионно шоу и музикален видеоклип на Кание Уест.

Филмът „Лоши момчета-4" излиза на 7 юли. Както и досега, партньор на Уил Смит в него ще бъде Мартин Лоурънс. По традиция във филма ще има много преследвания и екзотични коли. По-специално, главните герои, освен странните всъдеходи Sherp, ще използват Porsche 911 и Jaguar XJR.

Припомняме, че украинският всъдеход Sherp се произвежда от 2015 година. Компактният 3.4-метров всъдеход има огромни колела с функция за спадане на гумите в движение, а просветът му е 600 мм. Късото междуосие и огромният клирънс му позволяват да се движи през едни от най-трудните пресечени местности.



Sherp е оборудван с 1.5-литров дизелов двигател с мощност 44 конски сили и може да развие 45 км/ч по суша и 6 км/ч по вода. Той може да преодолява препятствия с височина до 50 см. Sherp се използва от Държавната служба за извънредни ситуации на Украйна, а всъдеходът също така се изнася активно в САЩ.

Всъдеходът Sherp е базиран на конструкция, разработена от руския изобретател Алексей Гарагашян от Санкт Петербург. Един от неговите всъдеходи е закупен от украинския предприемач Владимир Школник. Виждайки перспективата за продажби, Школник създава производството на тези превозни средства и започва да ги изнася и извън страната..


0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Хаха, москолизец храбри, точно обратното е. Нашите преписват от московски издания, а московската пропаганда не пропуска да изкара всичко московско, както правеха едно време с радиото, електрическата крушка и какво ли още не. Това "случайно" подхвърляне на неверен факт накрая след иначе достоверна информация е типичен похват на дезинформацията.
  • #1
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Хахаха, баси плоската пропаганда. В цялата статия говорите за украински Sherp и чак накрая уточнявате, че е руски всъщност и укрите нямат нищо общо. Жалки сте. Всеки човек с поне малко обща култура знае, че Sherp е руска машина и дори преди години беше спечелил световна награда и обявен за най-проходимото нещо на 4 колела в света. А между другото държава 404 няма дълго да я има, така че продължавайте да я хвалите с тези лъжи.