IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 от най-интересните премиери от Пекин 2024

От новите SUV на Nissan и Toyota до китайското Porsche Panamera с над 1000 коня

Ако още сте имали колебания къде се е изместил фокусът на автомобилната индустрия, актуалното автомобилно изложение в Пекин би трябвало да ви убеди окончателно. На фона на постния Мюнхен миналата есен и жалката Женева тази пролет, Пекинският автосалон изглежда на върха на славата си - не само с рекорден брой посетители, но и със световни премиери от марки като BMW, Lamborghini и VW. Покрай гръмките имена обаче салонът в китайската столица предложи и други интересни премиери, някои от които останаха извън големите заглавия на медиите. Ето десетте най-любопитни коли от Пекин 2024, които може и да сте пропуснали.
 
   
10 от най-любопитните премиери от Пекин 2024 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Друга премиера ( преди 1 седмица )
    Китайският гигант за батерии CATL показа новата батерия за електрически автомобили Shenxing Plus на изложението в Пекин. Тя се основава на по-евтината и по-стабилна технология с литиево-железен фосфат (LFP) и следователно е батерия без кобалт и никел.С енергийна плътност от 205 Wh/kg, батерия със стандартен размер може да достигне обхват над 1000 километра, обещават от CATL. Освен това ще можете да допълвате 600 километра само за 10 минути.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Нуй ( преди 2 седмици )
    Всички на снимките са кичозни ***
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Ако това са най-интересните (половината само скици и нула инфо за параметри), не се учудвам че автомобилните изложения отмират
  • #8
    1 rate up comment 2 rate down comment
    ФИН-ФЭН_BM1ГЛАДБАХ! ( преди 2 седмици )
    Вече е налице ОФИЦИАЛната истинска премиера на НОВОто спортно подразделение на великолепните машини от GENESiS - МАГМАта G80EV is coming, което означава, че на АУДИ и БМВ-М пистата навярно ще им се стесни още повече, щото тези супер-модели с яко висококачествен ЛЮКС-интериор ще доминират,тъй като като новоутвърждаваща се марка ще се стремят МАХ. да впечатлят и да окажат исканото положително въздействие в/у потенциалните клиенти с оглед по-достъпната ЦЕНА и хай-левъл опционални варианти за тях.
  • #7
    8 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Манекена на Дънинг Крюгер изпадна в логорея.
  • #6
    2 rate up comment 7 rate down comment
    До функционално негр ( преди 2 седмици )
    Ще се правим на умни ли? Прочетохме какво е "премиера" в Уикипедия и дойдохме да се похвалим, че знаем? Мога да се обзаложа, че си го проверил след като си прочел това мнение и първоначално не си го разбрал. Иначе нямаше да задаваш такъв глупав въпросСамоцитирам се от трети коментар:"Освен това, КОЙ НОВ МОДЕЛ Е ТРЯБВАЛО да представи Тесла, дори ако имаше НАвика да участва на автомобилни изложения и да харчи пари за реклами? " ПП при цитирането промених само лапсуса с "навика"
  • #5
    9 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 2 седмици )
    МитичкЕ,премиера означава нов модел автомобил.Тесла какво ново е показала?
  • #4
    4 rate up comment 12 rate down comment
    Цитирам ( преди 2 седмици )
    "Покрай ГРЪМКИТЕ ИМЕНА обаче салонът в китайската столица предложи и ДРУГИ интересни премиери, някои от които ОСТАНАХА ИЗВЪН ГОЛЕМИТЕ ЗАГЛАВИЯ на медиите. Ето десетте най-любопитни коли от Пекин 2024, които МОЖЕ И ДА СТЕ ПРОПУСНАЛИ." Ако четете между редовете - продуктите ни не бяха достатъчно интересни за да пише някой безплатно за тях, затова си плащаме, за да ги публикуват.
  • #3
    3 rate up comment 11 rate down comment
    До 2 ( преди 2 седмици )
    Ти не разбра ли че статията е за безлични модели на които е вероятно никой да не е обърнал внимание? Освен това, кой нов модел е трябвало да представи Тесла, дори ако имаш една вика да участва на автомобилни изложения и да харчи пари за реклами? Тесла не прави премиерите си по салони, а организира индивидуални събития. Следващото представяне е на 8 август тази година. И ако другите показват концепции, Тесла обикновено представя готови прототипи, които напълно съвпадат с производствената версия.
  • #2
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 седмици )
    Тесла защо липсва?