IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-добрите хибриди на годината

Японската доминация не е изненадваща, но има и впечатляващи европейски състезатели

Хибридните автомобили са все по-популярна алтернатива за тези, които не са съвсем готови да преминат към изцяло електрически. Независимо дали става дума за пълен или plug-in хибриден задвижващ механизъм, най-добрите модели предлагат подобрена ефективност в сравнение със старите ДВГ, както и по-ниски емисии.

Ранните хибриди, като пионера Toyota Prius, бяха доста отличаващи се на външен вид.  Днес технологията се разшири в основния поток на автомобилния пазар и вече има огромно разнообразие от хибридни коли с най.различни дизайнерски подходи. Можете да намерите всичко - от супермини до семейни SUV, така че винаги има хибридна кола, която да отговаря на вашите нужди. В случай британското издание Auto Express посочи 10-те най-добри предложения на пазара.


Топ 10 на най-добрите хибриди на годината (ГАЛЕРИЯ)


 

0 от 500
  • #27
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    Няма много логика в това което пишете 27ми. Добре ли сте?
  • #26
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бастри ( преди 3 седмици )
    Да , наистина има много коментари на хора които не знаят , но коментират.Ето Ви малко факти с малко интерполация.Авенсис 1.8 бензин среден разход 7.5/100.Ако автомобила беше 2.5 бензин , вероятен разход 8.5-9/100.Същият шофьор със същият " тежък " крак в момента кара Камри , 2.5 бензин , хибрид със среден разход 6.5/100.При едни и същи цикли на каране , един и същи водач е видно , че хибрида спестява около 2/100.Това са 5.6 лева на 100 километра.Карам около 25 - 30 000 годишно и ще я сменя н ...
  • #25
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Цитирам ( преди 3 седмици )
    "#8 до 6 ( преди 2 часа )Иначе до ОСТАНАЛИТЕ ТУПАНИ които никога не са нито притежавали, нито дори карали хибрид на тойота, ХЕЙТИТЕ си на воля. СТРАШНИ М.ЛОУМН-ИЦИ СТЕ. Ако може да ми ПОКАЖЕТЕ КОЙ ДРУГ АВТОМОБИЛ с 3.5 литра двигател, 2 тона, 345 коня може да даде 7.5 на 100 в града ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ че от хибрида няма смисъл." Да видим сега кой е хейтъра и обижда всички останали, които не карат неговия автомобил ? ПоВЯРВА ли на фактите, които дадох или ме нарече хейтър защото говоря с факти?
  • #24
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 18 и 19 ( преди 3 седмици )
    Още преди да си кажем мнението бях сигурен в резултата и съм познал на 100%. Задавате въпрос, на който отговарям ясно точно конкретно и с цифри които не можете да оборите, Но въпреки това продължавате да си вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате вярвате в правата ВЯРА. Предварително ви казах че за вас фактите, математиката и физичните закони не важат пред ВЯРАТА! Познах без да съм Ванга какъв ще е резултатът!
  • #23
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    По същата причина аз взех нова корола комби. Дилемата беше за някой 3 годишен лексус ES300h или нова корола и се спрях на ново - първата ми нова кола. Понякога съжалявам че не си взех лексусa, че Тойотката няма никакво шумоизолиране, ама пък е супер икономична колата, но пък Лексуса беше прекалено голяма. Абе странен избор беше - напълно различни автомобили. Аз не съм фен на SUVта все още
  • #22
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 20 ( преди 3 седмици )
    Хибриден точно GS450h 2016 е колата за която говоря ама това за "разход около 8 на 100 без значение как я караш" не е точно така. И GS 450h 2012г. e по-старата генерация, а не GWL10 и разхода и не е като на след 2014 GWL10. Разхода от 7.5 в града за който писах е при спокойно каране. Толкова е горе долу и на извънградско но пак при ~130-140. Настъпваш ли я, 3.5 литра си искат храна - няма начин.
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 19 ( преди 3 седмици )
    ES300H e по-луксозно камри. Точно за това се псувам че вместо да дам същите пари за чисто ново камри купих 2016г лексус. Вярно е че камрито сравнено с лекса ми сега е доста спънат ама пък това да се качиш и само да караш вместо да се чудиш какво му е и какво ще изкочи в следващият момент започва да ме изкушавa все повече и повече. А пък вървежа все някак си щях да го преглътна, особенно ако не бях виждал и свиквал със сегашната.
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    Ооо пропуснах че съм карал GS450h V6 340 коня 2012та година под 6 секунди 0 до 100. Среден разход около 8 на 100 без значение как я караш. Тази кола може би е перфектна -за мен.
  • #19
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    Ха ха ха ха. Аз не видях някой да казва някъде че неговия автомобил е най-добрия. Дори се коментира че имат добри и не толкова добри страни. Целия разговор беле дали е по-евтино или по-скъпо да имаш хибрид. В случая аз не съм имал Лексус, но съм карал ES300H 2023та и RX450h 2012та и NX300h 2016 и за мен и трите коли са изключително добри - няма перфектен автомобил обаче. Има различни хора с различни предпочитания. Ама сте забавни ха ха ха ха
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    до 17 ( преди 3 седмици )
    На хейтър ми мязаш :)Пак си прочетох коментара и не видях някъде да съм казвал че е най-добрият автомобил на света.