IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-добрите хибриди на годината

Японската доминация не е изненадваща, но има и впечатляващи европейски състезатели

Хибридните автомобили са все по-популярна алтернатива за тези, които не са съвсем готови да преминат към изцяло електрически. Независимо дали става дума за пълен или plug-in хибриден задвижващ механизъм, най-добрите модели предлагат подобрена ефективност в сравнение със старите ДВГ, както и по-ниски емисии.

Ранните хибриди, като пионера Toyota Prius, бяха доста отличаващи се на външен вид.  Днес технологията се разшири в основния поток на автомобилния пазар и вече има огромно разнообразие от хибридни коли с най.различни дизайнерски подходи. Можете да намерите всичко - от супермини до семейни SUV, така че винаги има хибридна кола, която да отговаря на вашите нужди. В случай британското издание Auto Express посочи 10-те най-добри предложения на пазара.


Топ 10 на най-добрите хибриди на годината (ГАЛЕРИЯ)


 

0 от 500
  • #37
    3 rate up comment 0 rate down comment
    до 34 ( преди 3 седмици )
    "Защо трябва да знам как работи хибрида, за да преценя че има по-ефективни решения?" - Ясно. Вродено ти е но си специализирал като си ходил си на к(у)-рсове по -т:ъп;изъм.
  • #36
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Освен това математиката показва, че при 2 литра разлика в разхода на 100 км и 10 000 лв разлика в цената, икономията от хибрида идва след 200 хиляди километра. Който си продаде автомобилът по-рано не е спестил нищо.
  • #35
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Казах вече няколко пъти че хибриди те са чудесни машини и най-добрите хибриди са на toyota. Но не се опитвайте да им приписвате свръхестествени сили. Във всяко едно отношение има по-добър автомобил от тях. Има по-бързи има по икономични има по луксозни има по-тихи. След като вас ви устройва това което предлагат хибридите за цената която сте готови да платите, карайте си ги със здраве и безаварийно. Искрен съм с пожеланията без капка сарказъм. Просто махнете капаците и признайте предимствата на д
  • #34
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 32 и 33 ( преди 3 седмици )
    Покажи че не си типичния българин и обясни защо смяташ че хибрида който харчи пет пъти повече от три пъти по-мощен и 500 кг по-тежък автомобил е по-ефективното решение? Нали каза че ще повярваш ако някой ти даде пример? Сега поВЯРВА ли?
  • #33
    0 rate up comment 4 rate down comment
    До 31 ( преди 3 седмици )
    Защо трябва да знам как работи хибрида, за да преценя че има по-ефективни решения? Дадох фактите за 2,5 т автомобил с 1000 коня който харчи 5 пъти по-малко енергия от два тона и 350 коня хибрид, както и 10 пъти по-малко пари в градски условия за изминат километър. Градските условия, които уж са силата на хибридите. Никой не коментира тези факти, А вместо това ме нарекоха хейтър защото казвам факти които не им харесват и няма какво да кажат. Факти нарушаващи правата ВЯРА.
  • #32
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    Извинение коментар 28ми се отнася за 26ти. 26ти коментар няма много логика.
  • #31
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Хибриден ( преди 3 седмици )
    31ви това е абсолютно типично за нас българите
  • #30
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до 29 ( преди 3 седмици )
    Те не само че са виждали хибрид само на картинка и философстват ама си и мислят че знаят всичко и като им кажа "я се разрови да видиш как работи, каква точно е технологията и какво точно представля "скоростната кутия" ми отговарят "Няма какво да гледам. Аз знам". Точно преди две седмици с един приятел карам и той ми филосфства нещо за хибрида и точно това му казвам - че да не излезе че го убеждавам просто ей така и той това ми отговори. Прави ми впечатление че и другите са така - знаят всичко.
  • #29
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до Бастри ( преди 3 седмици )
    "Ако автомобила беше 2.5 бензин , вероятен разход 8.5-9/100" - Добре че си сложил и "вероятен" :)Старият ми лекс беше 2.5л IS 350. По книжка 11 и нещо в града и въпреки невероятното галене под 12 пролет/лято и до някъде есен не съм успявал да го сваля. Зима беше.....да не си спомням че ми става лошо. За това си взех хибрид.
  • #28
    4 rate up comment 0 rate down comment
    РАВ4 ( преди 3 седмици )
    Както първи написа съм напълно съгласен когато става въпрос за хибриди и не само: ТОЙОТА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Прави ми впечатление, че масово хора, които са виждали хибрид на картинка коментират и пишат абсолютни глупости. Трети хибрид имам в семейството и който не знае нека пита, а не да се упражнява в глупости. Имам Приус 3, Ярис и Рав4. Равката я взех миналата година и е с гаранция 15 г. Повтарям 15 г. С дребните букви нищо не пише. Пълна гаранция имам на колата. Кой друг дава такава да попитам