IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболен фен заклещи колата си в стълбището на стадиона

Шофьорът сбъркал табела за пешеходци, пожарната го вади час и половина (ВИДЕО)

Футболна емоция по бразилски или грешни табели? Няма значение, запалянко от страната на Пеле си причини огромни неприятности, докато се опитваше да напусне стадиона със своя VW, защото се оказа заклещен на стълбите.

 
заклещване


Първият мач на Крузейро от бразилската Серия „А“ се превърна в кошмар за запалянкото. Домакините отбелязаха гол в последната минута, за да победят Ботафого с 3-2. Вместо да слезе по рампата, специално предназначена за автомобили, фенът пое по стълбите в отчаяния си опит да намери изход.
 

Маршрутът обаче не проработи и колата остана заклещена надолу по тясното стълбище. Шофьорът пробва няколко маневри, но се убеди, че единственото решение да позвъни на спешния номер. Майсторът на пътните решения така се беше залостил, че трябваше да излиза от багажника заедно със съпругата и синът им.


заклещване


Пожарникарите пристигнаха на мястото за нула време и с изненада видяха немския автомобил килнат напред по стълбите. Собственикът невинно им обясни, че е видял табела, която указвала изход натам. Такава наистина има, но за хора, не за коли. Шофьорът обаче се оправда, че не идва често по мачове.

За да изтеглят колата обратно, пожарникарите трябваше да я вържат с въже отдолу. И надуха въздушна възглавница, за да на повредят машината. Според The Sun операцията е отнела около 90 минути. По-късно същата вечер собственикът успял да се прибере вкъщи със своя VW.



Това очевидно не е първият път, когато шофьор минава по стълбите, за да стигне до посочено местоназначение. Още през януари беше съобщено за двама шофьори в Единбург, които бяха подведени от Google Maps. В крайна сметка останаха също заклещени на стълбите. Наложи се пожарникарите да бъдат викани два пъти за един и същи по вид и място инцидент.

Веселба падна и в Майорка миналия януари. И този път Google Maps също се оказа виновен. Шофьорът, който заслепено следваше маршрута на приложението, се оказа заклещен в тясно стълбище. Човекът се опрадва, че приел това за пряк път. То вярно, приложенията грешат, но все пак лек съвет  - не пробвайте да слизате по стълби с колата. Освен ако не сте Том Круз и не снимате поредната „Мисия невъзможна“ по улиците на Рим.
 
 

0 от 500