IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американка си заклещи главата в ауспуха (ВИДЕО)

Пожарникари успяха да спасят 19-годишната девойка след 45-минутна битка

Американка си заклещи главата в ауспуха (ВИДЕО)

На странен инцидент станаха свидетели феновете по време на музикалния фестивал Winstoc Country в Минеаполис преди няколко дни, съобщи британският в. "Сън", като се позова на местните медии. 19-годишната Кейтлин Стром заседна в ауспуха на пикап и трябваше да бъде освободена от пожарникари. Мотоциклетист засне видео от случката, което се превърна в огромен хит в интернет.

Главата на американка заседна в ауспуха на пикап (ВИДЕО)

Тийнейджърката разказа по-късно, че докато се мотаела около паркираните коли видяла пикап с огромен ауспух и от любопитство решила да пробва дали може да напъха главата си в него. Главата й влязла, но заседнала и момичето не успяло да се освободи. Пристигналите пожарникари се борели 45 минути, докато измъкнат Кейтлин. След инцидента тийнейджърката призна, че научила ценен житейски урок: никога не си пъхай главата...в ауспуха на автомобил! Явно обаче и пиенето й е дошло в повече.

 

0 от 500