IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво се промени в новия Nissan Patrol

Японците актуализираха най-проходимия си модел

Японският производител Nissan модернизира сериозно един от най-популярните си всъдеходни модели - Patrol. След най-новата си актуализация всъдеходът получава няколко изцяло нови допълнителни опции и промени основно в интериора. Другата новина е, че Patrol вече ще се предлага на повече пазари.


Nissan Patrol


Компанията започна да монтира нов 10.1-инчов екран на информационно-развлекателната система с навигация, специално отделение с охлаждане в предната конзола и USB-A и USB-C портове в салона.

Обновената версия на Nissan Patrol ще се продава в две версии. Базовата разполага с електрически предни седалки, отопляеми странични прозорци, LED фарове, джанти с размер 18 цола и щедър набор от функции за безопасност.


Nissan Patrol


Новият Patrol има още интересни опции: наблюдение на мъртвите зони, автоматично аварийно спиране, предупреждение за напускане на лентата, помощ при потегляне и спускане и сензори за налягане в гумите.

По-високото ниво на оборудване включва премиум аудио система, електрическо задвижване на вратата на багажника, тонирани стъкла, функция за памет на седалките, а външно се отличава с различни брони и с релси на покрива.


Nissan Patrol


И двата варианта на всъдехода се предлагат с 5.6-литров V8 двигател с мощност 405 к.с. и 560 Нм въртящ момент. Автомобилът е оборудван със задвижване на четирите колела със заден диференциал с ограничено приплъзване и седемстепенен автоматик.

Цената на базовия модел, който ще стартира с продажби в Австралия, е 57 925 долара, докато версията с топ оборудване струва от 66 295 долара. Цената може да е и по-висока, предвид допълнителната такса за цвят и някои други опции.


0 от 500