fallback

"Китайското Jimny" се оказа без 4х4

Електрическият Baojun Yep Plus ще дебютира още този месец

Марката Baojun публикува свежи изображения на електрическия SUV Yep Plus, който е наричан „китайския Jimny" поради сходството му във формата и размерите на каросерията с оригиналния модел на Suzuki. Изображенията показват и интериора на автомобила за първи път и той има много по-модерен вид от  този на японския модел.

Автомобилът разполага с цифров инструментален панел и медийна система с голям екран. Според Autohome предните и задните седалки на автомобила са направени от много мека мемори пяна. Седалката на водача е с електрическо регулиране в 6 посоки, а седалката на пътника отпред се регулира в четири посоки само механично.

Съдейки по даденото изображение на размерите, интериорът на Baojun Yep Plus ще бъде доста просторен за своя клас. Външните габарити на автомобила са 3996 x 1760 x 1726 мм, с дължина на междуосието 2560 мм (междуосието на Suzuki Jimny с пет врати е малко по-голямо - 2 590 мм).

       Интериорът на Baojun Yep Plus има 28 ниши за малки предмети. Обемът на багажника е 385 литра, но ако сгънете задната седалка, обемът ще се увеличи до 1715 литра.              Публичната премиера на Baojun Yep Plus ще се състои този месец на автомобилното изложение в Пекин. Автомобилът разполага с един електрически мотор на задната ос, като мощността му е 102 к.с., а обявеният пробег с едно зареждане е 400 км.

fallback
fallback
Последни