IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха 10-те най-ненадеждни семейни коли

Класацията на WhatCar? е направена след допитване сред собствениците

Семейните автомобили са един от най-важните сегменти на пазара, но не всички от тях могат да се похвалят с висока надеждност. Всъщност този клас има най-ниския среден резултат от всички на пазара - 90,1%, твърдят експертите от британското издание WhatCar?, които представят резултатите от ново проучване за надеждност.

То е съставено с помощта на застрахователната компания MotorEasy, като за целта е направено допитване между 21 732 шофьори. Те е трябвало да посочат всички неизправности, с които са се сблъскали през предходните 24 месеца. Оценявани са общо 178 модела от 32 марки.


Най-ненадеждните семейни автомобили (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #27
    0 rate up comment 0 rate down comment
    asd ( преди 4 седмици )
    Класацият CHATGPT я е редил..
  • #26
    2 rate up comment 0 rate down comment
    21М ( преди 1 месец )
    Mercedes вече е просто име на бизнес със трошливи играчки за много, много богати хора. Бизнес с дялове, акции, но не и коли. Това е от съкращаване, рязане, свиване разходи, "оптимизиране на разходите" зада се осигурят умопомрачителни печалби (безумни бонуси за шефчерата). Няма научно развойна дейност, няма тестове за надеждност във времето, рязано от всичко що е разработки и проучвания. Евтин Дизайн (поизчерпани са им идеите) сглобка Китай, Унгария, и ДВГ от Рено. и емблема от Китай.
  • #25
    1 rate up comment 0 rate down comment
    21М ( преди 1 месец )
    От новите коли, немските в момента са най-зле. Без значение марката. Дефекти, не само. Става дума за масови конструктивни недостатъци в инженеринга. Мислени набързо, повечето неща под капака най-евтината пластмаса, датчиците им евтинфжос *** и скапан постоянно проблемен софтуер.. Моторите им горелки на масло, да не говорим течове през всякакъв гарнитури.. Мислени за до гаранцията, ама те и нея не могат да изкарат без проблеми. Отделно произведени дефектни партиди колко щеш.Germany.. ??? ...
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Samo Levski ( преди 1 месец )
    Когато Англичаните и Италианците са правели коли и мотори Германските *** са се криели като миш. .и от Руснаците
  • #23
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Samo Levski ( преди 1 месец )
    Много обидени фенчетата на Германските талиги ...само да ви кажа че вашта гордост Магарцедес го правят френските ми...ти-Рено
  • #22
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Ивайло ( преди 1 месец )
    Според мен вие наистина не знаете какво е семеен автомобил . Къде в тези коли ще си сложа детската количка и багажа . Проучете нещата по -добре преди да напишете нещо .
  • #21
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Парашкевов ( преди 1 месец )
    Семейството от един член ли се състои?
  • #20
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Октавията е един от най-нескопосано направените автомобили на пазара в момента.
  • #19
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Онуфри ( преди 1 месец )
    Това са най масовите автомобили в Англия.Статистиката вероятно е по брой "дефекти", а не средно аритметично. Англичаните са много, много дребнави относно автомобилите си. Логично при тях е да търсят причина за дефект за да могат да не плащат гаранционна такса при смяна на масло и профилактика.Не смятам бъг в аудио системата за повреда, тъй като съвременните автомобили са ъпдейтват регулярно.
  • #18
    8 rate up comment 1 rate down comment
    Факт ( преди 1 месец )
    Аз от тъпгерманец нищо умно не съм видел