IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор надхитри трима крадци, опитващи се да откраднат Bentley Bentayga

Драматични кадри показват как той отвръща на удара и се измъква невредим (ВИДЕО)

Трима души се опитаха да откраднат Bentley Bentyga в Ню Джърси, но не успяха, защото шофьорът отвърна на удара и в крайна сметка си тръгна с ключа. Видео от паркинга показва целия инцидент, включително моментите преди и след атаката. Полицията в района засилва патрулите с надеждата да намали престъпността, но тези заподозрени все още се укриват.

 
Вижте видеото:
 
  
      
Крадците нападат сина на собственика на магазин за хранителни стоки Каушик Пател на собствения му паркинг. Младият мъж тъкмо паркира луксозния джип и отваря шофьорската врата. Тогава иззад колата дотичват тримата нападнали.

Двама нападат от страната на водача, а третият се опитва да влезе в колата от страната на пътника. Шофьорът се съпротивлява известно време, преди нападателите в крайна сметка да го измъкнат от автомобила. След като това се случва, един от триото сяда на шофьорската седалка и затваря вратата. Изглежда собственикът тогава осъзнава, че ключът е в него и, че престъпниците не могат да направят нищо.

Властите все още издирват престъпниците, като междувременно засилват патрулите. „Утроихме и дори учетворихме присъствието на полицейските сили по улиците“, каза кметът Сам Джоши. „Също така инсталирахме над 80 нови електронни четци на регистрационни табели.“

Това е още едно отлично напомняне да бъдете внимателни, когато паркирате колата си. Някои престъпници стигат дотам, че следват хората до дома им, за да ги нападнат пред собствената им къща или гараж . Осъзнаването на обкръжението може да бъде разликата между това да бъдеш жертва и да я избягваш напълно.
  
   

 

0 от 500