IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи нов HR-V

Компактният кросоувър, предлаган и у нас, претърпя фейслифт

Обновената Honda HR-V беше представена в Япония (там моделът е известен като Vezel), а продажбите започват през април. Подробности за колата бяха разкрити на официалния сайт на производителя.
  
  
Honda HR-V
  
   
Според изнесените данни новата Honda HR-V 2024 е разпознаваема преди всичко по увеличената радиаторна решетка, която е без рамка. Освен това са променени броните и светлините на кросоувъра.

В допълнение, пакетът за офроуд Hunt Package се появява за първи път в линията. Такъв кросоувър има напълно различна радиаторна решетка, защитен пластмасов комплект за тяло и високопрофилни гуми на 16-цолови колела.
  
  
Honda HR-V
  
    
На покрива има т-нар. рейлинг за багажник. Интериорът на Honda HR-V в пакета Hunt е със специално водоустойчиво покритие. В другите версии на модела интериорът не търпи промени. Списъкът с опции е допълнен от адаптивен круиз контрол с режим за задръствания.
  
  
Honda HR-V
  
    
Както и преди, кросоувърът Honda HR-V е оборудван с хибриден силов тракт e:HEV с електрически мотор с мощност 131 конски сили и с 1.5-литров бензинов двигател със 106 к.с. Разходът на гориво в смесен цикъл е 4.2 л/100 км. Има версии с предно и със задвижване на всички колела.
 
   

 

 

0 от 500