IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 отлични комбита за града

Голям багажник, икономичен мотор и цена до 37 000 евро са идеални за семейството

Семейното комби не сдава фронта, въпреки че все повече хора се насочват към SUV и кросоувърите. Тези коли са ценени най-вече за вършене на работа в града, която изисква непрекъснато разкарване на децата и носене на повечко багаж. И следващата класация е насочена точно към такива тип шофьори, които карат около 15 000 километра максимум на година.

Автомобили от средния сегмент с най-подходящи двигатели за непрекъснатите потегляния и спирания в градска среда. Това автоматично изключва дизела, който е "прогонен" от все повече градове. Класацията е подредена и по друг покозател. Колата да попада в ценова гама до максимум 36-37 хиляди евро.


10 отлични комбита за града (ГАЛЕРИЯ):


 

 

0 от 500
  • #10
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    За тези пари по добре SUV или баничарка .
  • #9
    4 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Комбито не е градска кола а селска. Само селяните купуват комбита да могат да ги тварят с тикви и зеле. Седанът и СУВ са супер за всякакви условия.
  • #8
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Еие ( преди 1 месец )
    Браво... Фиат типо за 60 хил лв, и астра за 70, за тия мошеници и кожодери, само бойкот да не се купуват ще ги оправи. Тия веачки по 1.0, 1.2 трицилиндрови, не мерси...
  • #7
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Неразбирач ( преди 1 месец )
    Винаги съм казвал:има два вида коли......комбито и всички останали.....
  • #6
    7 rate up comment 5 rate down comment
    БайБоцимир ( преди 1 месец )
    Е как някакво комби ще е подходящо за градска кола? За семейна -да, но по-скоро за междуградски пътувания. За града една четириместна електричка с пробег 200-300 км покрива перфектно всички нужди на едно семейство. А ако не пътуват толкова често извън града, не им трябва и друга кола, по-евтино ще е да наемат такав 2-3 пъти в годината.
  • #5
    20 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Само около 70 хиляди лева е едно такова комби. Колко българи биха си позволили кола на такава цена!?
  • #4
    9 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Комби и градска кола е оксиморон. За какво ми е в града комби? Да не се пренасям всеки ден? Комби се взима за извънградски пътувания предимно, когато е цялото семейство. Вски ден ли семейно с багажа се разкарват из София? НО - когато е една кола се взима такава, която да е удобноа и за дълги пътувания и за градско. Предложените модели, като цяло отговарят, но аз бих играл сегемент нагоре в такъв случай (508, Пасат, А4.. )
  • #3
    13 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Ако ще си взимато подобно Kia Ceeed SW е колата, а и цената там все още е нормална за разлика от космическите такива на VW, Peugeot и други марки от списъка.
  • #2
    21 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 1 месец )
    Стигнах до "Цената до ключ ..." и вече нямаше нужда да чета какви глупости са написали след това. Не знам как очакват да се продават колите, до гуми може би... или седалки.
  • #1
    3 rate up comment 42 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Кaтaфалки... остава да им се тури по един кoвчег на тавана и смеxа е пълен. По-добре бaничаpка.