IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

DS пусна кошница за пикник за 5000 евро

Дизайнерската чанта може да носи храна за четирима

DS Automobiles е позициониран сред триото по-престижни, но все още достъпни марки на групата Stellantis, заедно с Alfa Romeo и Lancia. За да подсили това позициониране, френският автомобилен производител пусна гама от шикозни аксесоари, сред които е кошница за пикник. Тя обаче е всичко друго, но е и евтина.


DS Design Studio Paris

Луксозната кутия за храни е ръчно изработена от DS Design Studio Paris в сътрудничество с La Malle Bernard - най-старият оцелял производител на кошници за пикник във Франция. Екстериорът е тапициран с перлено сива кожа Nappa, заимстваща щампата Esprit De Voyage от вдъхновените от модата специални издания на моделите DS.

Други акценти включват релефни вложки на дръжките и никелирани закопчалки. Интериорът се отличава с висококачествена платнена подплата, покриваща извитите дървени стени на цевта, с видимо изложен подпис на DS.


DS Design Studio Paris


Кошницата е проектирана да носи „достатъчно“ храна за четирима души. В нея има четири кутии Bento, четири комплекта прибори за хранене, а също така толкова на брой чаши за вино и памучни/ленени салфетки. Освен това има специални тръби за сол, черен пипер, олио и оцет, заедно с изотермична бутилка, която поддържа напитките хладни или топли. Добавен е още голям стъклен буркан за десерт и специални лъжици.

Кошницата включва също хромиран нож Laguiole на Claude Dozorme, дъска за рязане от орех и тирбушон L’Atelier du Vin. Освен това всяка кошница за пикник може да бъде персонализирана, за да съответства на конкретен модел DS и може също така да съдържа идентификационните данни на собственика.


DS Design Studio Paris


Продуктът е представен като подходящ подарък за Деня на бащата, който в някои католически страни в Европа се празнува на Деня на Свети Йосиф - 19 март. Автомобилният производител го описва като „много ограничено издание", което изисква „десетина часа работа“.

DS Automobiles посочва, че цената на Picnic Hamper е 5000 евро, въпреки че официалният уебсайт на производителя споменава малко по-достъпна цена от 4 000 евро преди опциите. Това може да звучи скъпо за обикновен пикник ентусиаст, но е много по-евтино от еквивалентния продукт, предлаган от Rolls-Royce. Последният има етикет „цена при поискване“ на уебсайта на Rolls-Royce, но според информация на Bloomberg струва колосалните 42 000 евро.


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    а недей така кой ти разбира от три или шест цилиндъра 1.6 или 3.0 за всеки влак си има пътници те хранцузите са го измислили така каза продавача иначе това с пикника си е много хубаво стига да го правиш в двора на дома си иначе като се нахраниш и ти се доспива под топлите пролетни слънчеви лъчи птички пчелички идилия пей сърце свири г***з и не ти се пътува а ако обърнеш и някоя бутилка отлежало вино ще нощуваш в колата няколко пъти ми се е случвало да се сыбудя под звездите след обилен ланч
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Точно човек който може да си позволи чанта за пикник на стойност 5000 евро, ще си купи DS. Не няма да си купи Мерцедес или Порше, а ще си купи... лъскаво Пежо на цената на Мерцедес.
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Некой може ли да покаже на картинката къде точно в тая чанта са"извитите дървени страни на цевта"?
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Престижа свършва като се види цената и иакво има под капака. Колкото и да симпатизирам на Пежо и Ситроен е абсурдно да предлагат "топ версия" с 1.6 мотор,но търсят пари като за 6-ак.