IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 много надеждни коли, произведени през миналото десетилетие

Тези употребявани автомобили напълно си заслужават вниманието

Покупката на употребяван автомобил е сериозно предизвикателство, особено ако той е на сериозна възраст. И все пак има модели, които са се утвърдили като надеждни и имат по-добра репутация от останалите. Някои от тях вече са на повече от 10 години, но въпреки това те служат вярно на своите собственици и не им създават проблеми.

Експертите от изданието за подпомагане на потребителите GOBankingRates посочиха 10 автомобила, които се появиха на пазара в САЩ след 2010 г. Тези модели са добре направени и много надеждни, като повече от тях са достъпни и в Европа.


10 много надеждни коли, произведени след 2010 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    12 rate up comment 5 rate down comment
    Хаха ( преди 1 месец )
    Тесла S оглавява всички класации за Ненадеждни автомобили от както е на пазара и това е първата класация в която е обратното. Това е топа на платените статии през този век.
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Hans ( преди 1 месец )
    Бензинови маслени помпи...........
  • #6
    12 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Като видиш Нисан Лийф и Мазда (която и да е) в класация за "здравина", бягай надалеч. Любимото ми е границата им: 300 000. В България новият немски или френски внос идва на 350 000 реални и се кара още 200 000 след това. Японското на 300 000 вече е 2 кофи ситна ръжда. Затова някоя бройка като изкара 1000000 с 3 смени на двигател я пишат по всички издания като че ли е среща с марсианец.
  • #5
    11 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Заради еднодневките, с които напълниха европейския пазар никой не си прави труда за подобна класация, освен ако не е платена пропаганда от немската индустрия.
  • #4
    12 rate up comment 30 rate down comment
    Пропов ( преди 1 месец )
    Ами японските коли вътре са пълни с пластмаси. Ако ще и 10000000 км. да вървят без проблем, не са ми интересни.
  • #3
    14 rate up comment 21 rate down comment
    До #2 ( преди 1 месец )
    Едно бързо търсене в Google ще ти покаже, че около 60% от превозните средства в Америка всъщност имат 4-цилиндрови двигатели. Следващия път направи проучване, преди да извадиш факти от задните си части.
  • #2
    24 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Това са коли за американския пазар, който няма нищо общо с европейския.Там никой няма да си купи Тойота с 1.2 турбиниран мотор. Повечето дори не щат да чуят за четири-цилиндров.
  • #1
    18 rate up comment 7 rate down comment
    Азиатци ( преди 1 месец )
    Ей, тези американците продължавст само азиатки да обичат, особено японки, и още по-особено Тойота. Добре, че са най-взискателния пазар в света.