IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите коли за начинаещи шофьори

Тези малки автомобили са достъпни като цена, практични, безопасни и икономични

Купуването на първата кола е вълнуващо преживяване, като пазарът е пълен с подходящи предложения. Това обаче не означава, че намирането на правилната кола е лесен процес. Списъкът с опции може да бъде дълъг и има много неща, които биха могли да променят сериозна цената, предупреждават експертите от WhatCar?

Основното в случая е първата кола на нов шофьор да бъде евтина за застраховка. Ето защо малките коли често са идеалното решение - те не се нуждаят от голям двигател, така че обикновено са по-евтини за закупуване, експлоатация и застраховане от по-големите модели. Разбира се, има много други фактори, които трябва да се имат предвид, включително безопасност, практичност и икономия на гориво.


Най-добрите коли за начинаещи шофьори (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    ТозиКойто ( преди 1 месец )
    Всичко от 325i(d) нагоре е супер за първа кола на селлските beck-ове. Да е чипосано, с гуми от димитровградския битак и да фрга огин от ауспуха.
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    #5 умник , затова новите колеги са шампиони по ПТТ-та
  • #5
    8 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    За първа кола на млад шофьор не трябва да е малка или голяма а да не много мощна , защото с тези глоксове по един не пълен месец нямат реакциите на по-опитните шофьори. Така че не важно колко е голяма или малка а колко е мощна?????
  • #4
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Най-добрата първа кола е здрава втора ръка до 5-8-10 000 лв (при сегашния безумен пазар), за да може човек да се научи на нея и да не й се притеснява! А иначе дали дали да е малка е спорно. Мъниците наистина са удобни за големите градове, но човек се разглезва да се вмества навсякъде и да не прави най-прецизните маневри. После в голяма семейна кола-страх и трудно свикване. За мен най-добрият избор е някакъв по-малък стар седан 4-4.5м с нормален багажник. А и не се знае колко години ще се ползва
  • #3
    14 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Това е много спорна и дълга тема и е много много индивидуална. Аз съм се учил на Лада, но в последвтие покрай работа търкалях бус.Еми там се научих на много неща, на които с малка въшка няма как и в момента тиа малките са ми като играчки - мога да маневрирам с тях на "салфетка". Около мен имам хора, кои са карали само такива.. и като се качат на по-голяма изпитват панически страх.
  • #2
    29 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Не сте познали: в Булгариstan татьи купува на начинаещия си син-шофьор (главно от съвест, че е некадърен родител и за да се изфука пред другите роднини и приятели) БееНВе с 350+ коня, та малкият пiкл.ь.о да върти понички на селския мегдан и да се перчи пред също толкова *** собственички на Кайен-и, вече описани от Fury под #1.
  • #1
    27 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 1 месец )
    В България първите коли на младите руси кукли са Порше Кайен и подобни!